Aktiivisuusrannekkeet

Laaja valikoima laadukkaita aktiivisuusrannekkeita, jotka auttavat sinua seuraamaan ja parantamaan päivittäistä aktiivisuuttasi. Aktiivisuusranneke on loistava kaveri terveellisemmän elämäntavan tavoittelussa, tarjoten monipuolista tietoa liikunnasta, unenlaadusta, sykkeestä ja hyvinvoinnista.

Rajaa tuotteita

Uusimmat ensin
11 tuotetta

Aktiivisuusranneke kannustaa liikkumaan

Treenimotivaatiota teknologiasta? Kompakti ja kevyt aktiivisuusranneke on hyödyllinen apuväline, joka muistuttaa kuntoilun tärkeydestä kiireisen arjen pyörteissä. Se mittaa monipuolisesti mm. askeleet, etäisyydet, kalorit, unen ja sykkeen. Aktiivisuusranneke auttaa asettamaan omat kuntotavoitteet, sekä kannustaa niiden saavuttamiseen.

Hyvinvoinnin seurantaan sopivat aktiivirannekkeet

Useimmat aktiivirannekkeet sisältävät älykkään rannesykemittauksen, joka mahdollistaa myös veren happipitoisuuden seurannan. Se auttaa löytämään syitä mahdolliselle väsymykselle, energian puutteelle tai muistin heikkenemiselle. Rannekkeen unenseuranta puolestaan tarjoaa keräämänsä tiedon pohjalta ohjeita laadukkaampaan yöuneen.

Halpa ja helppokäyttöinen aktiivisuusranneke

Aktiivisuusrannekkeiden ominaisuudet keskittyvät tiiviisti hyvinvoinnin ja kuntoilun seurantaan, jonka ansiosta ne ovat usein hinnaltaan edullisempia ja käytettävyydeltään yksinkertaisempia verrattuna laajemmilla ominaisuuksilla varustettuihin äly- ja urheilukelloihin. Yleensä aktiivisuusranneke on myös muotoilultaan ohuin, kapein ja kevyin vaihtoehto - lähes huomaamaton ympärivuorokautisessakin käytössä.

Osta aktiivisuusranneke edullisesti DNA:lta

Osta aktiivisuusranneke edullisesti DNA:lta. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan jopa kolmeksi vuodeksi - kulut 0 € ja korot 0 %.

Kaikki tuotemerkit