Älykellot

DNA:n laajasta valikoimasta löydät tyyliäsi ja hyvinvointiasi parhaiten täydentävät äly- ja urheilukellot – myös eSIM-valmiudella. Tutustu ja tilaa edullisesti jopa 36 kk:n maksuajalla.

Rajaa tuotteita

Rajaa tuotteita

Saatavuus

Ominaisuudet

Uusimmat ensin
82 tuotetta
Sivu1 /3

Älykello tuo elämään helppoutta ja hyvinvointia

Älykello tekee arjesta vaivattomampaa monin eri tavoin. Se on kartanlukija, jonka avulla löydät sujuvasti oikeaan osoitteeseen. Löydät sen avulla helpommin hukassa olevan puhelimesi. Älykello on henkilökohtainen valmentajasi, joka tekee treenaamisesta hauskaa ja motivoivaa. Sillä maksat myös ostokset käden käänteessä - kirjaimellisesti.

Älykellolla pysyt ajan tasalla

Kellonajan lisäksi älykello auttaa pysymään tilanteen tasalla myös monista muista tärkeistä asioista. Näet välittömästi puhelimeesi saapuvat soitot, viestit ja ilmoitukset. Useimmilla kellomalleilla surffaat jopa netissä ja luet sähköpostisi. Ajantasaisten säätietojen avulla varustaudut keleihin oikein ja hyvissä ajoin.

eSIM-älykello pitää sinut aina yhteyksissä

Uusimmat älykellot sisältävät eSIM-valmiuden. eSIM on perinteisen SIM-kortin digitaalinen versio, jonka avulla kello on liitettävissä verkkoon. Mobiiliyhteydellä varustetulla älykellolla nautit täydellisestä vapaudesta sillä puhelut, viestit, suoratoistomusiikki ja monet muut ominaisuudet ovat käytettävissä silloinkin, kun puhelin ei ole mukanasi.

Osta älykellot osamaksulla DNA:lta

Osta älykello edullisesti DNA:lta. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %. eSIM-valmiudella varustettuihin älykelloihin saat lisäksi pidennetyn 3 vuoden DNA Takuun, ilman lisämaksua.