Telineet ja pidikkeet puhelimelle

Osta telineet ja pidikkeet puhelimelle DNA:n...

Rajaa tuotteita

Rajaa tuotteita

Ei hakuosumia
Uusimmat ensin

Telineet ja pidikkeet puhelimelle DNA Kaupasta

Teline ja pidike täydentää puhelimesi. Pop-socket-pidikkeellä saat pitävän otteen puhelimesta ja puhelimen autoteline parantaa turvallisuutta tieliikenteessä. DNA:n valikoimasta löydät myös puhelintelineet vloggaajalle sekä kuvaajalle. Tutustu

Puhelimen autoteline tekee liikkumisesta turvallisempaa

Puhelimen autoteline on kuljettajan paras ystävä, sillä lain mukaan kuljettaja ei saa käyttää puhelinta ajon aikana kädessään. Autotelineessä puhelin pysyy paikoillaan ja voit käyttää puhelinta navigaattorina sekä soittaa handsfree-puhelut. DNA:lta löydät magneetilla varustetut autotelineet sekä auton ilmaritilään kiinnitettävät autotelineet. Lisäksi valikoimassa on MagSafe-yhteensopivat lataustelineet iPhone 12 ja sitä uudemmille iPhone-malleille.

Pop-socketit, autotelineet ja pöytätelineet

Huippusuositut PopSocket-telineet on varustettu vaihdettavilla PopTop-vaihtopäillä. PopSockettin kiinnität puhelimen takakanteen tai suojakuoreen, ja voit vaihtaa vaihtopäitä fiiliksen ja tyylisi mukaan. Samalla saat puhelimestasi paremman otteen. Pöytätelineet ja etenkin gimbal-kuvanvaakaaja sopii erinomaisesti kuvaajalle tai vloggaajalle, etenkin jos kuvaat puhelimellasi paljon videokuvaa.

Puhelimen teline edullisesti netistä

Osta puhelimen teline ja puhelimen pidike edullisesti DNA:lta. DNA tarjoaa tuotteelle nopean toimituksen.

Kaikki tuotemerkit