Puhelimet

DNA Takuuhinta takaa, että myymme puhelimet pohjahintaan, eli vähintään yhtä edullisesti kuin vertailemamme kilpailijat verkkokaupoissaan. Hintavertailu ja DNA Takuuhinta ovat näkyvissä puhelinten tuotesivulla. Peruspuhelin vai 5G-puhelin, iskunkestävä kännykkä vai tämän hetken suosikkipuhelin? Ne kaikki löydät DNA:lta, myös kuluttomalla ja korottomalla DNA Maksuajalla. Nopea toimitus jopa päivässä. Lisää apua sopivan puhelimen löytymiseen löydät puhelimen osto-oppaasta!

Rajaa tuotteita

Uusimmat ensin
Ei hakuosumia

Puhelimet parhaaseen hintaan

Parhaat puhelimet parhaaseen hintaan. DNA:n valikoimasta löydät sinulle sopivan puhelimen, eri hintakategoriassa ja kaipaamillasi ominaisuuksilla.

Halpa peruspuhelin vai älypuhelin?

Uusi puhelin kannattaa valita sen mukaan, mitä ominaisuuksia arvostat uudessa kännykässä ja mitä matkapuhelimella teet. Älypuhelimet on varustettu isokokoisella näytöllä, joten ne sopivat erinomaisesti netin selaamiseen, sovellusten käyttämiseen sekä videoiden katseluun. Lisäksi älypuhelimet on varustettu huippuluokan kameralla, jolla kuvaat kuin järkkärillä. Jos taas haluat, että puhelimessa on pitkäkestoinen, jopa viikkoja kestävä akku, kannattaa valita peruspuhelin.

Kannattaako ostaa 5G-puhelin?

Jos pelaat puhelimella tai katselet leffoja sekä sarjoja suoratoistopalveluista, on 5G-puhelin ehdoton valinta. 5G-yhteydet lupaavat nopeammat yhteydet. Lisäksi 5G-verkoissa on matalampi viive, joten saat kilpailuetua reaaliaikaisesti pelattaviin moninpeleihin. Entistä useampi älypuhelin on 5G-puhelin ja samalla 5G-verkkojen peitto kasvaa koko ajan, joten 5G-puhelin on satsaus tulevaisuuteen.

Tilaa puhelin edullisesti DNA:lta

Osta puhelin edullisesti DNA Maksuajalla. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %.