Pinkit päivät 19.-28.4. Katso tarjoukset!

Pelitietokoneet

DNA Kaupasta löydät laajan valikoiman pelitietokoneita, jotka ovat suunniteltu tarjoamaan huippuluokan suorituskykyä ja immersiivistä pelikokemusta. Olipa intohimosi sitten PC-pelaaminen tai live-striimaus, DNA:n valikoimasta löydät juuri sinulle sopivan tietokoneen. Tutustu valikoimaamme ja löydä pelimaailman vaatimukset täyttävä pelitietokone, joka vie pelikokemuksesi uudelle tasolle.

Rajaa tuotteita

Rajaa tuotteita

70 tuotetta
Uusimmat ensin
Sivu1 /3

Pelitietokoneet parhaaseen hintaan

Etsitkö tehokasta pelitietokonetta pelaamiseen? DNA:lta löydät väkivahvat tornimalliset pelitietokoneet sekä tehokkaat pelikannettavat. Huippuluokan pelikoneessa on tehokas suoritin, huippuluokan näytönohjain sekä riittävästi RAM-keskusmuistia sekä tallennustilaa. Kokonaisuuden kruunaa taustavalaistu pelinäppäimistö sekä tehokas jäähdytys, joka pitää komponentit tikissä.

Pelitietokone vai pelikannettava, kumpi kannattaa ostaa?

Pöytämallinen pelikone on useimpien pelaajien suosikki. Niiden etuna on tilava keskusyksikkö, jonka komponentit, kuten muisti ja näytönohjain, ovat helposti päivitettävissä. Lisäksi voit täydentää pelikonettasi haluamallasi näytöllä. Tehokas pelikannettava on pelaamiseen suunniteltu kannettava tietokone. Kannettava kulkee mukanasi ja kone on varustettu tehokkaalla suorittimella, näytönohjaimella, terävällä Full HD -näytöllä sekä tilavalla muistilla.

Pelitietokone alle 1000 eurolla?

Tasapainoisen pelikannettavan löydät myös alle tuhannella eurolla. Tästä hintakategoriasta löydät useita pelikannettavia, joissa on 15,6 tuuman Full HD -näyttö ja 144 hertsin virkistystaajuus. Se tarkoittaa, että tietokoneen ruutua päivitetään 144 kertaa sekunnissa, joten et missaa pikseliäkään tiukimmissakaan pelitilanteissa ja näyttö ei ”repeile”. Alle tonnin pelikannettavissa on myös huippuluokan näytönohjain, tehokas suoritin ja runsaasti tallennustilaa.

Tilaa pelitietokone edullisesti DNA:lta

Osta pelitietokone edullisesti DNA Maksuajalla. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %.

Kaikki tuotemerkit