Pelikuulokkeet

Laadukkaat pelikuulokkeet tarjoavat immersiivisen äänimaailman ja täydellisen pelikokemuksen. Olitpa kilpailemassa ammattitasolla tai nauttimassa rentouttavasta pelihetkestä, pelikuulokkeemme tarjoavat erinomaisen äänenlaadun, mukavuuden ja tarkkuuden. Niiden avulla kuulet jokaisen yksityiskohdan ja voit kommunikoida joukkueesi kanssa selkeästi. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopivat pelikuulokkeet!

Rajaa tarkemmin

Tuotemerkki

Saatavuus

Uusimmat ensin
21 tuotetta

Pelikuulokkeet edullisesti DNA:lta

Nautit peleistä ja pelaamisesta, joten nauti niistä kunnon äänentoistolla. Pelikuulokkeilla kuulet pienimmätkin rasahdukset ja kuulet äänen suunnan. Kunnon over-ear-kuppikuulokkeet asettuvat miellyttävästi korviesi päälle ja kuulet viholliset ennen kuin he kuulevat sinut.

Millaiset pelikuulokkeet kannattaa valita, vastamelukuulokkeet vai nappikuulokkeet?

Vastamelukuulokkeet tarjoavat pelaajalle täydellisen pelirauhan, eivätkä ympäristön äänet häiritse keskittymistäsi. Pelaamiseen tarkoitetut vastamelukuulokkeet tarjoavat upean tilaäänen ja uppoudut keskelle pelimaailmaa. Vastamelukuulokkeita on sekä kuppikuulokkeina ja nappikuulokkeina. Vastamelunappikuulokkeet mahtuvat pieneen tilaan ja kulkevat näppärästi mukanasi.

Millaiset pelikuulokkeet mikrofonilla, entä pelikuulokkeet PS5:lle tai PS4:lle?

Joukkuepeleissä on tärkeää kuulla, mutta myös tulla kuuluksi. Tästä syystä useimmissa pelikuulokkeissa on erillinen mikrofoni ja mikrofonissa vielä erillinen melunpoisto. Näin ollen komentosi sekä käskysi kuuluvat selkeästi muille tiimin pelaajille. DNA:lta löydät myös langattomat pelikuulokkeet PlayStation 5 ja PlayStation 4 -pelikonsoleille, ja nautit pelaamisesta aivan uudella intensiteetillä.

Tilaa pelikuulokkeet edullisesti DNA.lta

Osta pelikuulokkeet edullisesti DNA Maksuajalla. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %. Lisäksi saat pelikuulokkeillesi nopean kotiinkuljetuksen.