Tunnistautumispalvelussa on väliaikainen häiriö. Pahoittelemme tilannetta.

Puhelimen suojakuoret

Puhelimen suojakuoret kätevästi DNA Kaupasta. DNA:lta löydät panssarilasien lisäksi sopivat suojakuoret sekä lompakkokotelot kaikille suosituimmille puhelinmalleille: Apple, Samsung, OnePlus, Xiaomi, Huawei, Sony, Nokia sekä Motorola.

Rajaa tarkemmin

Tuotemerkki

Saatavuus

Uusimmat ensin
Ei hakuosumia

Puhelimen kuoret parhaaseen hintaan

Hanki suojakuori uudelle puhelimellesi. Puhelimesi säilyy yhtä kiiltävänä ja naarmuuntumattomana kuin olisit avannut sen myyntipakkauksestaan. DNA:n kattavasta valikoimasta löydät puhelimen kuoret, joilla täydennät puhelintasi.

Lompakkokotelo, läpinäkyvä vai nahkainen suojakuori?

Tyylikkääseen lompakkokoteloon mahtuu puhelimen lisäksi matkakorttisi sekä pari pankki- ja luottokorttia. Suojakuotelon kansi taittuu taakse ja voit käyttää koteloa myös näppäränä katselutelineenä. DNA:n laajasta suojakuorivalikoimasta löydät myös aidosta nahasta valmistetut suojakuoret, eläinystävällisestä ekonahasta valmistetut kuoret sekä biohajoavasta muovista valmistetut suojakuoret.

Puhelimen suojakuori kestää iskut ja suojaa naarmuilta

Jos taas pidät puhelimesi designista, niin läpinäkyvä suojakuori täydentää puhelintasi, eikä piilota sen upeaa muotoilua. Samalla saat puhelimesta pitävän otteen. Näytönsuojalasi on huomaamaton näytön päälle asennettava panssarilasi. Se suojaa puhelimen näyttöä naarmuilta sekä kolhuilta. Jos puhelin tipahtaa, näytönsuojalasi saattaa murtua. Mutta mikä tärkeintä: puhelimesi näyttö säilyy ehjänä.

Tilaa suojakuoret DNA:lta

Osta puhelimen suojakuori DNA Maksuajalla. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %.