Tunnistautumispalvelussa on väliaikainen häiriö. Pahoittelemme tilannetta.

Muistikortit puhelimeen

DNA Kaupasta löydät eri kokoisia muistikortteja, joilla voit laajentaa puhelimesi tallennustilaa. Muistikortille saat tallennettua valokuvia, videoita, musiikkia sekä sovelluksia, jolloin puhelimen omassa muistissa säilyy enemmän tilaa toiminnoille, eikä puhelin jatkuvasti herjaa tallennustilan loppumisesta. Yleisin puhelimeen asennettava muistikortti on microSD-kortti, joita on saatavilla DNA Kaupasta eri kokoisina. Laadukas muistikortti varmistaa, että puhelimesi toiminnot rullaavat tehokkaasti ja voit tallentaa elämäsi tärkeät sisällöt myös turvallisesti suojattuna. Tutustu DNA:n muistikorttivalikoimaan ja laajenna puhelimesi tallennustilaa omiin tarpeisiin sopivaksi.

Rajaa tarkemmin

Tuotemerkki

Saatavuus

Uusimmat ensin
Ei hakuosumia

Tilaa muistikortti puhelimeen DNA Kaupasta

Muistikortilla kasvatat puhelimen muistia. DNA:n valikoimasta löydät puhelimiin sopivat MicroSD-muistikortit. Niiden avulla kasvatat puhelimen muistia ja tilaa löytyy valokuville sekä videoille. Muistikortin mukana saat myös kätevän SD-adapterin, jonka avulla liität muistikortin digikameraan ja tietokoneeseen.

Micro-SD-muistikortit kätevästi netistä

MicroSD-muistikortti kannattaa tilata hyvissä ajoin, ennen kuin puhelimen muisti loppuu. Jos matkalla tulee kuvattua paljon, muistikortti kannattaa tilata ennen reissua. Ostaessasi uuden puhelimen, samalla kannattaa ostaa muistikortti, jotta tilaa jää kaikille sovelluksille sekä uusille valokuville ja videoille. Netistä tilaat sopivankokoisen muistikortin nopeasti ja helposti.

Isot muistikortit edulliseen hintaan

DNA:lta löydät muistikortit puhelimiin, tabletteihin ja järjestelmäkameroihin. Valikoimasta löydät jopa 512 Gigan muistikortit edulliseen hintaan. Muistikortit kestävät äärimmäisiä lämpötiloja, upotuksen veteen, röntgenlaitteiden säteet sekä lentokenttien turvatarkastusten läpivalaisulaitteet

Tehokkaat muistikortit myös edullisesti DNA Maksuajalla

Tilaa muistikortit edullisesti DNA Maksuajalla. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi. Kulut 0 € ja korot 0 %.

Kaikki tuotemerkit