Näytönsuojat ja panssarilasit puhelimelle

Iskunkestävä panssarilasi antaa puhelimesi näytölle tehokkaan suojan naarmuja, kolhuja ja tahroja vastaan. DNA:n laajasta valikoimasta löydät näytönsuojat ja panssarilasit puhelimeen kuin puhelimeen. Tutustu ja tilaa edullisesti.

Rajaa tarkemmin

Tuotemerkki

Saatavuus

Uusimmat ensin
Ei hakuosumia

Näyttöä suojaava panssarilasi puhelimeen

Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Tarkasti puhelimen muotoihin mitoitetut panssarilasit ovat suunniteltu sopimaan yksi yhteen kunkin puhelinmallin kanssa. Huomaamaton panssarilasi suojaa näyttöä naarmuilta ja iskuilta, eikä suojalasin alle pääse pölyä tai muuta roskaa. Näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä, kuvan terävyyttä tai kosketustoimintoja.

Helposti asennettavat panssarilasit

Näytönsuojien ja panssarilasien asennus onnistuu käden käänteessä. Suojalasit kiinnittyvät siististi ja jälkiä jättämättä näytön pintaan, tai sen reunoihin. Näytönsuojien pakkauksiin sisältyvät suomenkieliset asennusohjeet, puhdistusliina sekä asennusta helpottava kohdistustarra.

Puhelimen näytönsuoja likaa hylkivällä pinnoitteella

Näytönsuojien lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi ei pirstaloidu, vaan jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa yhtenä kappaleena. Lasin likaa hylkivä pinnoite estää tehokkaasti sormenjälkien ja muiden tahrojen tarttumisen.

Osta panssarilasit ja näytönsuojat edullisesti DNA:lta

Osta näytönsuojat ja panssarilasit edullisesti DNA:lta. Nopealla toimituksella saapuva kuori tekee puhelimesi käytöstä huolettomampaa, sekä auttaa näyttöä pysymään uudenveroisessa kunnossa pitkään.