Tunnistautumispalvelussa on väliaikainen häiriö. Pahoittelemme tilannetta.

Varavirtalähteet puhelimelle

DNA Kaupan valikoimasta löydät turvalliset varavirtalähteet ja powerbankit, joilla pidät akun ladattuna ja virrat kytkettynä missä menetkin. Varavirtalähteellä lataat puhelimen, tabletin, tietokoneen, älykellon ja käynnistät jopa moottoriajoneuvon. Mukana kulkeva powerbank on helppo ottaa mukaan matkoille, metsäretkille, festivaaleille tai pitkien päivien avuksi, kun pistorasiaa ei ole lähettyvillä. DNA:n valikoima tarjoaa eri kokoisia ja erilaisilla ominaisuuksilla varustettuja varavirtalähteitä. Pienet ja kompaktit powerbankit mahtuvat helposti taskuun tai laukkuun, kun taas suuremmat mallit mahdollistavat useammankin laitteen samanaikaisen lataamisen useaan kertaan.

Rajaa tarkemmin

Tuotemerkki

Saatavuus

Uusimmat ensin
Ei hakuosumia

Varavirtalähteet DNA:n laajasta valikoimasta parhaaseen hintaan

Varavirtalähteet ja powerbankit tarpeisiisi sopivalla kapasiteetilla ja parhaaseen hintaan DNA Kaupasta. Laajasta valikoimasta löydät eri valmistajien eri ominaisuuksilla varustettuja varavirtalähteitä laitteidesi lataamiseen tien päällä. DNA Kaupan valikoimassa varavirtalähteitä eri valmistajilta mm. Anker, Mophie, Swissten ja AgfaPhoto. Varavirtalähteet myös DNA Maksuajalla - kuluttomasti ja korottomasti.

Powerbankit ja varavirtalähteet mukaan matkoille ja retkille

Laitteestasi eri tarvitse loppua virta kesken päivän. Powerbankit ovat kätevä apu pitää laitteissa virtaa matkoilla, metsäretkillä, festivaaleilla tai pitkien työpäivien aikana, jos pistorasia ei ole aina lähettyvillä. Varavirtalähteitä ja powerbankkeja on saatavilla joka lähtöön. Pienet ja kompaktit powerbankit yleensä pitävät sisällään tarpeeksi virtaa puhelimen lataamiseen ja kulkevat kokonsa puolesta helposti mukana taskussa tai laukussa. Suuremmat varavirtalähteet antavat virtaa myös järeämpiin laitteisiin, kuten läppäreihin, tabletteihin, kameroihin ja kannettaviin kaiuttimiin. Lentokoneessa käsimatkatavaroissa saa kuljettaa maksimissaan 100 wattitunnin varavirtalähdettä. Wattitunnin määrä on laskettavissa helposti kaavalla milliamppeeritunnit × akun nimellisjännite / 1000.

Powerbankit, varavirtalähteet, vara-akut, aurinkopaneelit – kaikki DNA:lta

Varavirtalähteissä on erilaisia ominaisuuksia, joita kannattaa ottaa huomioon varavirtalähdettä ostaessasi. Kompakteissa powerbankeissa on yleensä yksi USB-liitin, johon saat liitettyä laitteeseesi sopivan latausjohdon. Kookkaammat varavirtalähteet ovat usein varustettu useammalla erilaisella liittimellä ja ne myös tukevat useamman laitteen samanaikaista lataamista. Kaverin puhelin on siis mahdollista ladata samaan aikaan vuoroja odottelematta. Langattomasti lataavat varavirtalähteet, kannettavat aurinkopaneelit ja järeät vara-akut myös DNA Kaupasta.

DNA Maksuajalla kulutonta ja korotonta maksuaikaa jopa 3 vuoden ajan

Osta powerbankit ja varavirtalähteet DNA:lta. DNA Maksuaika tarjoaa kuluttoman ja korottoman ostovaihtoehdon, jolla pystyt maksamaan tilauksesi erissä. DNA Maksuaika tarjoaa kolme eri vaihtoehtoa tilausten maksamiseen: 36 kk, 24 kk tai 12 kk. Saat siis jopa kolmeksi vuodeksi kulutonta ja korotonta maksuaikaa ostoksillesi DNA:lta. Ostotilaus maksetaan tällöin tasasuuruisina kuukausierinä ja kokonaishinta muodostuu kuukausierien yhteenlasketusta summasta.