1. Puhelimet ja lisälaitteet
  2. Varavirtalähteet
  3. Swissten
  4. Swissten Power Bank -varavirtalähde 40 000 mAh
Swissten Power Bank -varavirtalähde 40 000 mAh

Swissten Power Bank -varavirtalähde 40 000 mAh

  • Huipputehokas 40 000 mAh:n varavirtalähde
  • Lataa neljää laitetta yhtä aikaa jopa 100 W:n teholla
  • Tukee laajaa valikoimaa pikalatausmuotoja

Järeä Swissten Power Bank -varavirtalähteessä on 40 000 mAh:n varauskapasiteetti ja suuri 100 W:n lähtöteho, joidenka avulla lataat läppärit, tabletit ja puhelimet vaivattomasti. Swissten Power Bank on varustettu neljällä latausportilla, joita voit käyttää samanaikaisesti eri laitteille. Varavirtalähde tukee useita eri pikalatausmuotoja, mm. PowerDelivery 3.0, Qualcomm 3.0 ja myös suurimpien puhelinvalmistajien pikalatauksia.

Järeä Swissten Power Bank -varavirtalähde neljällä latausliitännällä

Swissten Power Bank -varavirtalähde on varustettu neljällä latausliittimellä: 3 x USB-A ja yksi 100 W:n USB-C. Varavirtalähde lataa jopa neljää laitetta yhtä aikaa. Smart IC -tekniikka tunnistaa kytketyt laitteen ja optimoi niiden latauksen. Itse powerbankkiin lataat lisää virtaa USB-A- tai MicroUSB-tuloliitinten kautta.

Tukee PowerDelivery 3.0 -tekniikkaa sekä yleisimpiä pikalatausmuotoja

Varavirtalähteen USB-C-liitin tukee 100 W:n pikalatausta monissa muodoissa sekä Power Delivery -tekniikkaa, joten Swissten Power Bank -vara-akulla lataat pikalatausta tukevat laitteet todella tehokkaasti aikaa säästäen. Powerbankissa on myös matalan lähtövirran tila TWS-kuulokkeiden, älyrannekkeiden ja -kellojen lataamiseen.

40 000 mAh:n virtapankki lataa puhelimet, tabletit ja kannettavat

Järeästä 40 000 mAh:n varavirtalähteestä riittää virtaa pidemmäksi aikaa, joten mahdollinen sähkökatko ei hetkauta. Varavirtalähteellä lataat puhelimet, tabletit, kamerat, dronet ja kannettavat tietokoneet. Swissten Power Bankin palamattomasta materiaalista varustettu runko ja useat turvasuojat takaavat kestävyyden ja varavirtalähdettä on turvallinen käyttää täydellä teholla.

99,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

99,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus