Tunnistautumispalvelussa on väliaikainen häiriö. Pahoittelemme tilannetta.

Pöytätietokoneet

Tietokone kotiin vai toimistolle? Huipputehokas pöytäkone vai monipuolinen All-in-One -tietokone? Windows vai Mac? Ne kaikki löydät DNA:lta.

Rajaa tarkemmin

Tuotemerkki

Saatavuus

Käyttöjärjestelmä

Sisäinen muisti

Uusimmat ensin
Ei hakuosumia

Tietokone parhaaseen hintaan

Klassinen pöytäkone hurmaa tehokkuudellaan ja monipuolisuudellaan. DNA:lta löydät tehoja tarjoavat tietokoneet sekä All-in-One -tietokoneet, joissa on mukana näyttö, hiiri sekä näppäimistö. Lisäksi meiltä löydät tietokoneiden näytöt, hiiret ja näppäimistöt.

Tehokkaat ja monipuoliset pöytäkoneet

Kun etsit tehokasta tietokonetta, kannattaa tutustua pöytämallisiin tietokoneisiin. Kannettaviin tietokoneisiin verrattuna pöytäkoneessa on enemmän muistia, tehokkaampi suoritin ja usein myös erillinen näytönohjain. Lisäksi pöytäkoneessa on monipuoliset liittimet hiirelle, näppäimistölle, useammalle näytölle sekä muille lisälaitteille. Pöytäkoneiden muotoilu on ottanut aimo harppauksia, ja tarjolla on hyvinkin pieniä ja kompakteja keskusyksiköitä, jotka mahtuvat pieneenkin tilaan.

Millainen tietokone sopii kotitoimistolle ja etätyöskentelyyn?

All-in-One -tietokone on edullinen vaihtoehto kotitoimistolle. Se sisältävät keskusyksikön lisäksi näytön, hiiren sekä näppäimistön. Tietokoneessa on yksi virtajohto, joten työpöytäsi säilyy siistinä johtosotkuilta. Pöytäkone on myös fiksu valinta pitkälle tulevaisuuteen, sillä useimpien pöytäkoneiden komponentit ovat helposti vaihdettavissa. Kasvata muistia ja päivitä mm. näytönohjainta, usein ilman työkaluja.

Tilaa tietokone edullisesti DNA:lta

Osta tietokone edullisesti DNA Maksuajalla. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %.

Kaikki tuotemerkit