Pinkit päivät 19.-28.4. Katso tarjoukset!

Sähköpotkulaudat

DNA Kaupasta löydät laadukkaat sähköpotkulaudat, jotka tarjoavat kätevän ja ympäristöystävällisen tavan liikkua kaupungissa. Työmatkat, kauppareissut ja kaupunkikierrokset sujuvat vaivattomasti sähköpotkulautan kyydissä. Tutustu valikoimaamme ja löydä matkoihisi sopiva sähköpotkulauta, joka tekee liikkumisesta vikkelän sujuvaa.

Rajaa tuotteita

Rajaa tuotteita

14 tuotetta
Uusimmat ensin

Sähköpotkulaudat edullisesti DNA Kaupasta

Sähköpotkulauta on nopea, mukava ja nykyaikainen tapa siirtyä paikasta toiseen. Sähköpotkulaudalla kiitäessä ei haittaa vastatuuli tai ylämäet, sillä sähköllä toimivat skuutit tarjoavat vääntöä ja voimaa. Huippunopeus on jopa 25 km/h ja yhdellä latauksella kuljet peräti 70 km.

Tilaa sähköpotkulauta edulliseen hintaan

Millaista sähköpotkulautaa olet etsimässä? DNA:n valikoimasta löydät kattavan valikoiman skuutteja, valitse vain sopiva koko ja sopivat ominaisuudet. Yhteistä DNA:n sähköpotkulaudoille on, että ne ovat turvallisia käyttää. Skuuteissa on turvalliset jarrut. Osassa malleista on puhkeamattomat renkaat sekä etu- ja takavalot. Korottoman ja kuluttoman DNA Maksuajan ansiosta voit ostaa sähköpotkulaudan edulliseen kuukausihintaan.

Parhaat sähköpotkulaudat juuri sinun tarpeisiisi

Millainen sähköpotkulauta sopii sinulle? Matkakäyttöön varustetuissa sähköpotkulaudoissa on etu- ja takajousitus sekä isot ilmatäytteiset renkaat. Ne takaavat ajomukavuuden. Yhdellä latauksella kiidät mallista riippuen yli 70 km, ja huippunopeus voi olla jopa 25 km/h. Osa skuuteista on kokoontaitettavia, joten ne taittuvat pieneen kokoon ja mahtuvat auton takakonttiin tai mukaan paikallisjunaan.

Tehokkaat skuutit edullisesti DNA:lta

Osta skuutti eli sähköpotkulauta edullisesti DNA:lta. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %.

Kaikki tuotemerkit