E-Way E-6045FRS -sähköpotkulauta
E-Way E-6045FRS -sähköpotkulauta
E-Way E-6045FRS -sähköpotkulauta
E-Way E-6045FRS -sähköpotkulauta
E-Way E-6045FRS -sähköpotkulauta
E-Way E-6045FRS -sähköpotkulauta

E-Way E-6045FRS -sähköpotkulauta

  • Tehokas kokoontaitettava skuutti 10” renkailla
  • Maksimikantama jopa 45 km
  • Etu- ja takajousitus takaa miellyttävän ajon

E-Way E-6045FRS -sähköpotkulauta kiihtyy nopeasti ja tarjoaa voimaa sekä vääntöä jyrkimpiinkin ylämäkiin. Malli on ideaali niin lyhyille ja pidemmille matkoilla, sillä sähköpotkulaudan maksimikantama on optimiolosuhteissa jopa 45 km. Tehokkaat etu- ja takajuositukset takaavat, että ajaminen on miellyttävää.

E-Way E6045FRS -sähköpotkulauta tehokkaalla 1200 W:n moottorilla

Järeällä hiiliharjattomalla moottorilla varustetun E-Way E6045FRS -sähköpotkulaudan huipputeho on jopa 1200 W. Tehokas moottori kiihdyttää e-skuutin 25 km/h huippunopeuteen erittäin nopeasti. Tehon huomaa erityisesti ylämäissä ja lähdettäessä liikkeelle. Moottori on sijoitettu takapyörälle, jolloin kaikki tehot saadaan käyttöön.

Skuutin maksimikanta on jopa 45 km

E-Way E6045FRS -sähköpotkulauta kipuaa jyrkimmätkin mäet jopa 25 % nousukulmalla. Tehokkaan 48 V:n ja 460 Wh:n akun ansiosta yhdellä latauksella kiidät jopa 45 km:n matkan. Tyhjän akun lataat täyteen 5–6 tunnissa. Latauspistoke on sijoitettu näytön yhteyteen, joten se säästyy lialta ja kuralta ajettaessa.

10” Honeycomb-renkaat sekä erilliset etu- ja takajouset takaavat ajomukavuuden

Sähköpotkulaudassa on isokokoiset 10-tuumaiset Honeycomb-renkaat, joissa ei ole herkästi rikkoutuvaa sisäkumia. Lisäksi E-Way -skuutissa on etu- ja taka-akselilla erilliset jousitukset pehmentämässä tien epätasaisuuksia. Kolme erillistä jarrutusjärjestelmää, jotka takaavat turvallisen menon. Edessä on rumpujarru ja takana aktiivinen moottorin jarru, joka kerää talteen jarrutuksesta syntynyttä energiaa ja varastoi sen akkuihin.

E-Way E6045FRS -sähköpotkulauta kokoontaittuvalla rakenteella

E-Way E-6045FRS -potkulaudan isokokoinen AI-LED-näyttö kertoo sinulle kaiken tarvittavan sekä akun varaustilan. Sähköpotkulauta on yhteensopiva E-Way-sovelluksen kanssa, jolla hallitset eri ajomoodeja sekä säädät skuutin kiihtyvyyttä ja käytössä olevaa tehoa. E-Way-sähköpotkulauta on valmistettu kestävästä alumiinista, ja painoa tällä kokoontaitettavalla kiiturilla on 18 kg, joten taita se kompaktiin kokoon ja ota mukaan junaan tai pakkaa se auton takakonttiin.

799,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

799,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus