Tunnistautumispalvelussa on väliaikainen häiriö. Pahoittelemme tilannetta.

Kannettavat tietokoneet

Työkone, kotikone, pelikone vai kannettava kouluun? Windows, Chromebook vai MacBook? Ne kaikki löydät DNA:lta.

Rajaa tarkemmin

Tuotemerkki

Saatavuus

Näytön koko

Käyttöjärjestelmä

Sisäinen muisti

Uusimmat ensin
Ei hakuosumia

Kannettava tietokone parhaaseen hintaan

Kannettava tietokone parhaaseen hintaan Läppäri eli kannettava tietokone on varma valinta. DNA:lta löydät huippukevyet ja ohuet ultrakannettavat, jotka mahtuvat salkkuun tai reppuun. Valikoimassamme on myös edulliset peruskannettavat sekä luotettavat kannettavat koululaiselle ja lukioon. Lisäksi meiltä saat väkivahvat pelikannettavat, jotka pyörittävät huippuluokan grafiikat sekä konetehoa vaativat pelit.

Mikä on sopiva tietokonemerkki?

Windows, Chromebook vai Apple MacBook. Mikä tietokoneiden merkeistä on sopivin? Apple-tietokoneilla on oma uskollinen käyttäjäryhmänsä ja MacBookit ovat yksi suosituimmista tietokonemerkeistä. Windows-tietokoneita on markkinoilla enemmän ja Windows-tietokoneista löytyy useita merkkejä (Acer, ASUS, HP, Lenovo, Samsung), joten vaihtoehtojakin on enemmän. Sen sijaan Googlen Chrome-käyttöjärjestelmällä varustetut Chromebookit ovat edullisia kannettavia tietokoneita. Ne ovat usein kevyitä ja ohuita, ja niissä on kestävä akku.

Millainen kannettava tietokone lukioon?

Lukioissa käytettävän kannettavan tietokoneen on oltava DigabiOS- ja Abitti-yhteensopiva, jotta voit käyttää tietokonetta ylioppilaskirjoituksissa. Lähes kaikki kannettavat tietokoneet ovat yhteensopivia, mutta kannattaa varmistaa, että tietokonemalli on testattu yhteensopivaksi. Minimivaatimuksena on, että tietokoneessa on yksi USB-portti Abitin käynnistämistä varten, kuulokeliitäntä sekä Ethernet-liitäntä.

Tilaa kannettava tietokone edullisesti DNA:lta

Osta kannettava tietokone edullisesti DNA Maksuajalla. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %.

Kaikki tuotemerkit