Tabletit

Oletko ostamassa tablettia? DNA:lta löydät helppokäyttöiset tabletit koko perheelle tai tehokkaat tabletit työkäyttöön. Kaikki suosituimmat merkit: Apple iPad, Samsung, Lenovo sekä Xiaomi.

Rajaa tarkemmin

Tuotemerkki

Saatavuus

Näytön koko

Käyttöjärjestelmä

Sisäinen muisti

Uusimmat ensin
Ei hakuosumia

Tabletti parhaaseen hintaan

Parhaat tabletit parhaaseen hintaa. DNA:n valikoimasta löydät kattavasti tabletit kotiin tai toimistolle. Myös SIM-korttipaikalla varustetut tabletit.

Tabletti näppäimistöllä vai tabletti SIM-kortilla?

Helppokäyttöisellä tabletilla korvaat kannettavan kotikoneen. Tabletti sopii erinomaisesti verkkoasiointiin, pelaamiseen sekä leffojen ja sarjojen suoratoistoon. Niihin on saatavilla myös tekstinkäsittelyohjelmat. Kun varustat tabletin vielä täysikokoisella näppäimistösuojakuorella, käytät tablettia kuin tietokonetta. Useimmista tablettimalleista löydät myös SIM-korttipaikalla varustetut mallit. Ne ovat käteviä etenkin, jos käytät tablettia muuallakin kuin kotona, kuten matkalla ja kahvilassa.

4G-tabletti vai 5G-tabletti, kumpi kannattaa ostaa?

Jos hankit tabletin pelaamiseen tai leffojen sekä sarjojen suoratoistoon, on 5G-yhteydellä varustettu tabletti erinomainen valinta. 5G-yhteydet lupaavat nopeammat yhteydet. 5G-verkossa on matalampi viive, josta saat kilpailuetua reaaliaikaisesti pelattaviin moninpeleihin. Entistä useampi tabletti on varustettu 5G-yhteydellä ja samalla 5G-verkkojen peitto kasvaa koko ajan, joten 5G-tabletti on satsaus tulevaisuuteen.

Tilaa tabletti edullisesti DNA:lta

Osta tabletti edullisesti DNA Maksuajalla. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %.