Kaiuttimet

Langaton kaiutin luo tunnelmaa ja viihdyttää. DNA:lta löydät kaiuttimet televisioon, tietokoneeseen, kotiin, saunaan, puistoon tai veneeseen. Bluetooth-yhteys vapauttaa sinut kaiutinjohdoista ja kuuntelet musiikkia missä tahansa.

Rajaa tarkemmin

Tuotemerkki

Saatavuus

Uusimmat ensin
Ei hakuosumia

Langattomat kaiuttimet parhaaseen hintaan

Kaiutin luo sopivasti tunnelmaa ja täydentää television, tietokoneen tai kotitoimiston. DNA:n valikoimista löydät langattomat kaiuttimet kaikilta huippumerkeiltä: Harman Kardon, JBL, Philips ja Sony.

Millainen kaiutin kotiin ja millainen ulkotiloihin?

Tyylikkäät langattomat kaiuttimet ovat usein designtuotteita, ne sopivat kotisi sisustukseen. Useammalla kaiuttimella luot kotiisi äänentoistonjärjestelmän ja voit sijoittaa kaiuttimia vaikka eri huoneisiin. Osa kaiuttimesta ovat pölyn- ja vedenkestäviä, joten ne kulkevat mukanasi puutarhaan, puistoon, veneelle tai jopa saunaan. Osa kaiuttimista on Google Assistant-, Siri ja Alexa-yhteensopivia, joten voit ohjata niitä puheellasi ja käyttää kaiuttimia puhelinkaiuttimina.

Kaiutin televisioon ja kaiutin tietokoneeseen

Ota TV:stäsi tai pelitietokoneesta kaikki ilo irti, ja liitä osaksi niihin sopivat kaiuttimet. Soundbar-kaiuttimet luovat elokuvamaisen äänentoiston kotiteatteriisi ja tietokoneeseen liitettävät langattomat kaiuttimet pitävät seuraa etätyöpäivinä ja täydentävät vaikkapa pelikokemustasi.

Tilaa langaton kaiutin edullisesti DNA:lta

Osta langaton Bluetooth-kaiutin edullisesti DNA Maksuajalla. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %. Lisäksi saat kaiuttimelle nopean toimituksen.