Kosketusnäyttökynät

Etsitkö täydellistä kosketusnäyttökynää puhe...

Rajaa tuotteita

Rajaa tuotteita

2 tuotetta
Uusimmat ensin

Kosketusnäyttökynät älylaitteille parhaaseen hintaan DNA Kaupasta

Osta omalle älylaitteelle sopivin kosketusnäyttökynä DNA Kaupasta. Kosketusnäyttökynä auttaa älylaitteesi käytössä tuomalla yksityiskohtaista tarkkuutta näytöllä navigoimiseen. Kynät korvaavat sormenpään liikkeet piirtäessä, kirjoittaessa, navigoinnissa ja sovellusten käytössä sekä vähentävät virhepainallusten riskiä. Puhelimet, tabletit, tietokoneet ja muut laitteet, jotka tukevat kapasitiivista kosketusnäyttötekniikkaa, ovat yhteensopivia kosketusnäyttökynien kanssa.

Kosketusnäyttökynät helpottamaan älylaitteiden käyttöä

Kosketusnäyttökynät ovat helpottavat älylaitteesi käyttöä tuomalla tarkkuutta kosketusnäytön näpyttämiseen. Tarkat kosketusnäyttökynät auttamat vähentämään virhepainalluksia linkkien, nappien ja navigointinäppäinten kanssa toimiessa. Tekstinkäsittelyssä kosketusnäyttökynät auttavat alleviivauksessa, tekstin kopioimisessa ja editoimisessa. Kynät ovat loistava apu myös videoiden ja kuvien editoimiseen sekä pelaamisessa, jossa tarkkuus on valttia.

Huomioi kosketusnäyttökynien ominaisuudet ostovalinnassasi

Kosketusnäyttökynissä on erilaisia ominaisuuksia, joita kannattaa ottaa huomioon kosketusnäyttökynää valitessa. Kosketusnäyttökynien välillä on keskeisiä eroja yhteensopivuudessa, kiinnityksessä ja kynän toiminnallisuuksissa. Osissa kyniä on virtalähde ja bluetooth-ominaisuus, sekä kärjen kosketusherkkyys ja toiminnot ovat optimoitu esimerkiksi digitaaliseen piirtämiseen eri ohjelmilla. Yhteensopivuudessa on otettava huomioon kynän ja älylaitteen merkki ja malli.

Kosketusnäyttökynät kuluttomalla ja korottamalla DNA Maksuajalla

Osta kosketusnäyttökynät älylaitteille DNA:lta. DNA Maksuaika tarjoaa kuluttoman ja korottoman ostovaihtoehdon, jolla pystyt maksamaan tilauksesi erissä. DNA Maksuaika tarjoaa kolme eri vaihtoehtoa tilausten maksamiseen: 36 kk, 24 kk tai 12 kk. Saat siis jopa kolmeksi vuodeksi kulutonta ja korotonta maksuaikaa ostoksillesi DNA:lta. Ostotilaus maksetaan tällöin tasasuuruisina kuukausierinä ja kokonaishinta muodostuu kuukausierien yhteenlasketusta summasta.

Kaikki tuotemerkit