Kuulokkeet

Langattomat kuulokkeet, nappikuulokkeet, bluetooth-kuulokkeet ja langattomat vastamelukuulokkeet laadukkaaseen musiikin kuunteluun sekä selkeisiin handsfree-puheluihin DNA:n laajasta valikoimasta. Tutustu ja tilaa edullisesti jopa 36 kk:n korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla.

Rajaa tarkemmin

Tuotemerkki

Saatavuus

Uusimmat ensin
Ei hakuosumia

Langattomat bluetooth-kuulokkeet tuovat vapautta kuunteluun

Langattomilla bluetooth-kuulokkeilla keskityt musiikin, podcastien tai äänikirjojen kuunteluun missä tahansa. Tehokkaan akun ansiosta kuuntelet jopa kymmeniä tunteja yhdellä latauksella. Useimmat langattomat kuulokkeet ovat myös varustettu kätevillä painikkeilla tai kosketustoiminnoilla, joiden avulla hallitset kuuntelukokemustasi ilman tarvetta kaivaa puhelinta esiin.

Pienikokoiset langattomat nappikuulokkeet kulkevat kätevästi mukanasi

Kompaktit nappikuulokkeet ovat ihanteellinen vaihtoehto, kun haluat että kuunteluun tai handsfree-puheluihin on aina mahdollisuus. Kätevästi pieneenkin taskuun mahtuvat korvanapit sisältävät usein myös tyylikkään latauskotelon, joka tarjoaa lisävirran ohella myös suojan kolhuja ja naarmuja vastaan. Kevyet ja istuvat nappikuulokkeet ovat erinomaiset myös urheiluun, sillä ne ovat monesti rakenteeltaan veden- ja hienkestävät.

Perinteiset langalliset kuulokkeet upealla äänenlaadulla

Perinteisellä 3,5 mm:n kuulokeliittimellä varustetut langalliset kuulokkeet tarjoavat luotettavuutta, sillä niiden kohdalla akunkestoa ei tarvitse miettiä. Aina käyttövalmiit langalliset kuulokkeet takaavat häviöttömän äänenlaadun, jonka ansiosta Hi-Res-äänilähteitä tukevat langalliset kuulokkeet ovatkin kodin hifi-järjestelmän äärellä viihtyvän musiikinharrastajan valinta.

Osta kuulokkeet edullisesti DNA:lta

Osta langalliset kuulokkeet, tai langattomat bluetooth-kuulokkeet edullisesti DNA:lta. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan jopa kolmeksi vuodeksi - kulut 0 € ja korot 0 %.