Pinkit päivät 19.-28.4. Katso tarjoukset!
  1. Pelaaminen
  2. Xbox
  3. Xbox Stereo Headset -pelikuulokkeet
Xbox Stereo Headset -pelikuulokkeet
Xbox Stereo Headset -pelikuulokkeet
Xbox Stereo Headset -pelikuulokkeet
Xbox Stereo Headset -pelikuulokkeet
huippuhinta

Xbox Stereo Headset -pelikuulokkeet

  • Ergonomiset Xbox-pelikuulokkeet mikrofonilla
  • Pehmeät ja suuret korvakupit
  • Tuki tilaäänelle

Mikrofonilla varustetut Xbox Stereo Headset -pelikuulokkeet toistavat pelien äänet ja puheen kristallinkirkkaana. Kevyt ja pehmeä istuvuus takaa mukavuuden pitkiinkin pelisessioihin.

Uppoudu pelien äänimaailmaan

Xbox Stereo Headset -pelikuulokkeilla kuulet pelin jokaisen äänen selkeästi, sekä erotat puheen kirkkaasti ja kuuluvasti. Lisäksi kuulokkeet tukevat todentuntuisen, ympäröivän kuuntelukokemuksen tarjoavia tilaäänitekniikoita, kuten Windows Sonic, Dolby Atmos ja DTS Headphone:X.

Kevyet ja joustavat Xbox Stereo Headset -pelikuulokkeet

Miellyttävyys on taattu pitkiinkin pelisessioihin, sillä Xbox Stereo Headset -pelikuulokkeet ovat rakenteeltaan kevyet ja joustavat - lähes kaikille sopivat. Äänitoiminnot ovat helposti säädettävissä pelin aikana, sillä suurissa ja pehmeissä korvakupeissa on valitsimet sekä äänenvoimakkuudelle, että mikrofonin mykistykselle. Mikrofonin puomi on myös käännettävissä yläasentoon silloin kun sille ei ole tarvetta.

Yhdistä suoraan Xbox-ohjaimeen

Kuulokejohdosta löytyvän 3,5 mm:n liittimen ansiosta Xbox Stereo Headset on heti käyttövalmis, kun yhdistät sen Xbox-ohjaimessa olevaan ääniliitäntään - akkuja tai paristoja ei tarvita lainkaan. Kuulokkeet sopivat Xbox X|S- ja Xbox One -pelikonsolien lisäksi myös Windows 10 -laitteisiin, joissa on 3,5 mm:n liitäntä.

49,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus