1. Pelaaminen
  2. PlayStation
  3. PS Pulse Explore -nappikuulokkeet
PS Pulse Explore -nappikuulokkeet
PS Pulse Explore -nappikuulokkeet
PS Pulse Explore -nappikuulokkeet
PS Pulse Explore -nappikuulokkeet
PS Pulse Explore -nappikuulokkeet
PS Pulse Explore -nappikuulokkeet

PS Pulse Explore -nappikuulokkeet

  • Koe peliäänien uusi aika kotona ja reissussa
  • Langattomat nappikuulokkeet upealla äänentoistolla
  • Mukana langaton latauskotelo

PS Pulse Explore -nappikuulokkeet vievät sinut keskelle taisteluja, toimintaa ja pelikenttiä. Nauti uskomattoman elävän tuntuisesta äänestä kotona ja reissussa täysin langattomilla Pulse Explore -nappikuulokkeilla.

Täysin langattomat PS Pulse Explore -nappikuulokkeet

Koe peliäänien uusi aikakausi. PS Pulse Explore -nappikuulokkeiden studiotyyliset elementit toistavat äänimaiseman lähes säröttömästi ja tuottavat selkeät yksityiskohdat. Kuulet juuri sen, mitä pelin kehittäjät haluavat sinun kuulevan. Tunne toiminta syvällä bassolla ja nauti entistä tarkemmin sijoitelluista äänivihjeistä 3D-ääntä tukevissa PS5-peleissä.

PlayStation Link takaa häviämättömän ja salamannopean langattoman yhteyden

Näillä kuulokkeilla pysyt rytmissä. Langaton PlayStation Link -teknologia siirtää ääntä salamannopeasti, etkä menetä yksityiskohtaakaan. Yhdistä ja vaihtele helposti PlayStation Link -yhteensopivien laitteiden – mm. PS5-pelikonsoli, PC- tai Mac-tietokone ja PlayStation Portal -konsolin – välillä. Yhdistä kuulokkeet mobiililaitteeseesi Bluetoothilla ja vastaat puheluihin ja nautit musiikista, samalla kun valloitat pelimaailmoja.

Nappikuulokkeissa tekoälytehostettu hälynpoisto

PS5 Pulse Explore -nappikuulokkeissa on kaksi piilotettavaa mikrofonia, jotka on varustettu AI-tehostetulla hälynpoistolla. Ne takaavat, että tulet kuulluksi kaveriporukassa. Helposti käsillä olevien äänenvoimakkuussäätimien ansiosta pidät katseesi tiukasti pelitilanteessa.

PS5 Pulse Explore -nappikuulokkeet soivat jopa 10 tuntia latauskotelon kanssa

Kevyet ja langattomat PS5 Pulse Explore -nappikuulokkeet on helppo ottaa mukaan. Ne tarjoavat jopa 5 tuntia peliaikaa yhdellä latauksella. Pääset mukaan toimintaan myös reissussa, sillä nappikuulokkeiden latauskotelo pidentää akunkestoa jopa 10 tunnilla.

229,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

229,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus