DNA Kelloliittymä

DNA Kelloliittymä

Puhelut ja viestit 
rajattomasti

EU-datapaketti 
21 Gt/kk

Rajaton 4G-netti 
Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa. 5 Mbit/s, ei datakattoa

WiFi-puhelut
Soita edullisesti kaukomailta

 

Etsitkö huoletonta Lasten älykelloon suunniteltua liittymää? DNA Kelloliittymä -liittymällä vastaanotat viestit, soitat puhelut ja saat juuri kellopuhelimelle sopivan nettiyhteyden. Netin maksiminopeus on 5 Mbit/s. Kk-hintaan sisältyy rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa. Mukana tulee 21 Gt/kk EU-datapaketti.

Lapsen älykelloon suunniteltu liittymä, jossa rajattomasti nettiä, viestejä ja puheluita

DNA Kelloliittymä -liittymässä on rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa, sekä puhetta ja viestejä niin paljon kuin haluat. Muissa EU- ja ETA-maissa netinkäyttö sisältyy EU-datapaketin osalta kuukausihintaan. EU- ja ETA-maissa puheluista sekä teksti- ja multimediaviesteistä veloitetaan kotimaan hinta, kun soitat tai viestittelet normaalihintaisiin suomalaisiin numeroihin Suomeen ja muihin EU- ja ETA-maihin.

Kuukausimaksuun eivät kuulu puhelut eivätkä teksti- tai multimediaviestit palvelunumeroihin, valtakunnallisiin tilaajanumeroihin tai kotimaasta ulkomaille. Suomesta ulkomaille suuntautuvat puhelut ja viestit laskutetaan aina erillisen hinnaston mukaan. Valtakunnallisiin tilaajanumeroihin (entiseltä nimeltään yritysnumerot) soitettaessa veloitetaan vain matkapuhelinmaksu (mpm). Palvelunumeroihin soitettaessa veloitetaan palvelumaksun lisäksi matkapuhelinmaksu (mpm). EU:n ulkopuolelle soitettaessa veloitetaan ulkomaanpuhelumaksun lisäksi matkapuhelinmaksu (mpm). Matkapuhelinmaksu on 0,169 €/min.

Edullinen myös reissussa

Liittymän mukana tulee 21 Gt/kk EU-datapaketti eli tiedonsiirto EU/ETA-alueella sisältyy paketin osalta liittymän kuukausihintaan. Tämän jälkeen maksat netin käytöstä vain hinnaston mukaisen EU-lisämaksun. Puhelut ja viestit EU/ETA-alueella laskutetaan kotimaan hinnalla.

Ulkomaanpuheluiden hinnat vaihtelevat maittain, tutustu hintahakuun tai lue lisää roamingista.

WiFi-puheluilla soitat edullisesti kaukomailla

EU/ETA-maiden ulkopuolella voit soittaa ja vastaanottaa tavallisia puheluita myös WiFi-puheluna. Puhelut laskutetaan aina kotimaasta soitettuina puheluina, vaikka olisit ulkomailla. Lue lisää WiFi-puheluista.

Puhelinliittymäasiakkaana saat etuja

Kun käytössäsi on DNA:n puhelinliittymä, saat valikoituja puhelimia vielä edullisempaan DNA Asiakasetuhintaan. Tutustu etuihin

9,99 €/kk (24 kk)
Jatkossa 19,90 €/kk
Ei määräaikaa
Avausmaksu 6,90 €
sis. alv 24 %
9,99 € (24 kk)
Jatkossa 19,90 €/kk
Ei määräaikaa.
Avausmaksu 6,90 €