DNA Mini

DNA Mini

Puhelut ja viestit 
Käytön mukaan

EU-datapaketti 
21 Gt/kk

Rajaton 4G-netti 
Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa. 10 Mbit/s, ei datakattoa

WiFi-puhelut
Soita edullisesti kaukomailta

 

Edullinen liittymä, jossa on rajaton netti

DNA Mini -liittymässä on edullinen kuukausimaksu ja rajaton netti. Puheluista ja viesteistä maksat kotimaassa ja muissa EU/ETA-maissa käytön mukaan: normaalihintaiset puhelut 0,07 €/alk. min sekä tekstiviestit 0,07 €/kpl ja multimediaviestit 0,40 €/kpl. Netin maksiminopeus on 10 Mbit/s, ei datakattoa.

Kuukausimaksuun eivät kuulu puhelut eivätkä teksti- tai multimediaviestit palvelunumeroihin, valtakunnallisiin tilaajanumeroihin tai kotimaasta ulkomaille. Suomesta ulkomaille suuntautuvat puhelut ja viestit laskutetaan aina erillisen hinnaston mukaan. Valtakunnallisiin tilaajanumeroihin (entiseltä nimeltään yritysnumerot) soitettaessa veloitetaan vain matkapuhelinmaksu (mpm). Palvelunumeroihin soitettaessa veloitetaan palvelumaksun lisäksi matkapuhelinmaksu (mpm). EU:n ulkopuolelle soitettaessa veloitetaan ulkomaanpuhelumaksun lisäksi matkapuhelinmaksu (mpm). Matkapuhelinmaksu on 0,169 €/min.

Edullinen myös reissussa

Liittymän mukana tulee 21 Gt/kk EU-datapaketti eli tiedonsiirto EU/ETA-alueella sisältyy paketin osalta liittymän kuukausihintaan. Tämän jälkeen maksat netin käytöstä vain hinnaston mukaisen EU-lisämaksun. Puhelut ja viestit EU/ETA-alueella laskutetaan kotimaan hinnalla.

Ulkomaanpuheluiden hinnat vaihtelevat maittain, tutustu hintahakuun tai lue lisää roamingista.

WiFi-puheluilla soitat edullisesti kaukomailla

EU/ETA-maiden ulkopuolella voit soittaa ja vastaanottaa tavallisia puheluita myös WiFi-puheluna. Puhelut laskutetaan aina kotimaasta soitettuina puheluina, vaikka olisit ulkomailla. Lue lisää WiFi-puheluista.

Puhelinliittymäasiakkaana saat etuja

Kun käytössäsi on DNA:n puhelinliittymä, saat rahanarvoisia etuja, joita et muuten saisi. Tutustu etuihin

15,99 €/kk (12 kk)
Jatkossa 19,99 €/kk
Ei määräaikaa
Avausmaksu 6,90 €
sis. alv 24 %
15,99 € (12 kk)
Jatkossa 19,99 €/kk
Ei määräaikaa.
Avausmaksu 6,90 €