DNA Rajaton 4G 10M

DNA Rajaton 4G 10M

Puhelut ja viestit 
rajattomasti

EU-datapaketti 
28 Gt/kk

Rajaton 4G-netti 
Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa. 10 Mbit/s, ei datakattoa

WiFi-puhelut
Soita edullisesti kaukomailta

 

Nopea 4G-liittymä, jossa rajattomasti nettiä, viestejä ja puheluita

DNA Rajaton 4G 10M -liittymässä on rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa, sekä puhetta ja viestejä niin paljon kuin haluat. Muissa EU- ja ETA-maissa netinkäyttö sisältyy EU-datapaketin osalta kuukausihintaan. EU- ja ETA-maissa puheluista sekä teksti- ja multimediaviesteistä veloitetaan kotimaan hinta, kun soitat tai viestittelet normaalihintaisiin suomalaisiin numeroihin Suomeen ja muihin EU- ja ETA-maihin.

Kuukausimaksuun eivät kuulu puhelut eivätkä teksti- tai multimediaviestit palvelunumeroihin, valtakunnallisiin tilaajanumeroihin tai kotimaasta ulkomaille. Suomesta ulkomaille suuntautuvat puhelut ja viestit laskutetaan aina erillisen hinnaston mukaan. Valtakunnallisiin tilaajanumeroihin (entiseltä nimeltään yritysnumerot) soitettaessa veloitetaan vain matkapuhelinmaksu (mpm). Palvelunumeroihin soitettaessa veloitetaan palvelumaksun lisäksi matkapuhelinmaksu (mpm). EU:n ulkopuolelle soitettaessa veloitetaan ulkomaanpuhelumaksun lisäksi matkapuhelinmaksu (mpm). Matkapuhelinmaksu on 0,169 €/min. 

Edullinen myös reissussa

DNA Rajaton 4G 10M -liittymä on edullinen myös reissussa. Liittymässä on rajaton netti Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. EU-datapaketin osalta tiedonsiirto EU/ETA-alueella sisältyy liittymän kuukausihintaan. EU- ja ETA-maissa puheluista sekä teksti- ja multimediaviesteistä veloitetaan kotimaan hinta, kun soitat tai viestittelet normaalihintaisiin suomalaisiin numeroihin Suomeen ja muihin EU- ja ETA-maihin. Suomesta ulkomaille suuntautuvat puhelut ja viestit laskutetaan aina erillisen hinnaston mukaan. 

Ulkomaanpuheluiden hinnat vaihtelevat maittain, tutustu hintahakuun tai lue lisää roamingista.

WiFi-puheluilla soitat edullisesti kaukomailla

EU/ETA-maiden ulkopuolella voit soittaa ja vastaanottaa tavallisia puheluita myös WiFi-puheluna. Puhelut laskutetaan aina kotimaasta soitettuina puheluina, vaikka olisit ulkomailla. Suomesta ulkomaille suuntautuvat puhelut ja viestit laskutetaan aina erillisen hinnaston mukaan.  Lue lisää WiFi-puheluista.

Puhelinliittymäasiakkaana saat etuja

Kun käytössäsi on DNA:n puhelinliittymä, saat rahanarvoisia etuja, joita et muuten saisi. Tutustu etuihin

14,99 €/kk (12 kk)
Jatkossa 26,90 €/kk
Ei määräaikaa
Avausmaksu 6,90 €
sis. alv 24 %
14,99 € (12 kk)
Jatkossa 26,90 €/kk
Ei määräaikaa.
Avausmaksu 6,90 €