DNA Rajaton 5G 1000M

DNA Rajaton 5G 1000M

Puhelut ja viestit 
Rajattomasti

EU-datapaketti 
45 Gt/kk

Rajaton 5G-netti 
Suomessa, Baltiassa ja Pohjolassa. 1000 Mbit/s, ei datakattoa

WiFi-puhelut
Soita edullisesti kaukomailta

 

 

5G-puhelinliittymä, jolla soitat, viestittelet ja käytät nettiä rajattomasti kotimaassa jopa 1000 Mbit/s nopeudella. Tutustu ja tilaa! Mukana tulee 45 Gt/kk EU-datapaketti. EU/ETA-maiden ulkopuolella voit soittaa ja vastaanottaa tavallisia puheluita myös WiFi-puheluna.

DNA:n 5G-puhelinliittymällä saat ruuhkattomat yhteydet myös ruuhkassa. Nopea ja toimintavarma liittymä toimii 5G-verkon lisäksi, myös muissa DNA:n huippunopeissa verkoissa. Nopealla DNA:n 5G-liittymällä pysyt helposti menossa mukana, viiveettä ja ilman datakattoa: katsele teräväpiirtovideoita ja striimaa verkon yli suosikkisisältösi.

Kuukausimaksuun eivät kuulu puhelut eivätkä teksti- tai multimediaviestit palvelunumeroihin, valtakunnallisiin yritysnumeroihin tai kotimaasta ulkomaille. Palvelu- ja yritysnumeroihin sekä EU:n ulkopuolelle soitettaessa veloitetaan palvelu- tai ulkomaanpuhelumaksun lisäksi matkapuhelinmaksu (mpm). Matkapuhelinmaksu on 0,09 €/min (2.10.2023 alkaen 0,169 €/min).

Puhelinliittymäasiakkaana saat etuja

Kun käytössäsi on DNA:n puhelinliittymä, saat valikoituja puhelimia vielä edullisempaan DNA Asiakasetuhintaan. Tutustu etuihin

"
49,90 €/kk
Ei määräaikaa
Avausmaksu 6,90 €
sis. alv 24 %
49,90 €
Ei määräaikaa.
Avausmaksu 6,90 €