DNA Rajaton 5G 1000M

DNA Rajaton 5G 1000M

Huippunopea 5G-liittymä, jossa rajattomasti nettiä, viestejä ja puheluita

DNA Rajaton 5G 1000M -liittymässä on rajaton netti Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa sekä puhetta ja viestejä niin paljon kuin haluat. Muissa EU- ja ETA-maissa netinkäyttö sisältyy EU-datapaketin osalta kuukausihintaan. EU- ja ETA-maissa puheluista sekä teksti- ja multimediaviesteistä veloitetaan kotimaan hinta, kun soitat tai viestittelet normaalihintaisiin suomalaisiin numeroihin Suomeen ja muihin EU- ja ETA-maihin. 5G-verkon ulkopuolella liittymä toimii DNA:n kattavassa ja nopeassa 4G-verkossa. Liittymien 5G-yhteydet toimivat alkuvaiheessa vain DNA:n verkkoon hyväksytyillä 5G-laitteilla.

Kuukausimaksuun eivät kuulu puhelut eivätkä teksti- tai multimediaviestit palvelunumeroihin, valtakunnallisiin yritysnumeroihin tai kotimaasta ulkomaille. Palvelu- ja yritysnumeroihin sekä EU:n ulkopuolelle soitettaessa veloitetaan palvelu- tai ulkomaanpuhelumaksun lisäksi matkapuhelinmaksu (mpm). Matkapuhelinmaksu on 0,09 €/min (2.10.2023 alkaen 0,169 €/min). Liittymien 5G-yhteydet toimivat alkuvaiheessa vain DNA:n verkkoon hyväksytyillä 5G-laitteilla.

Edullinen myös reissussa

EU-datapaketin osalta tiedonsiirto EU/ETA-alueella sisältyy liittymän kuukausihintaan. Tämän jälkeen maksat netin käytöstä vain hinnaston mukaisen EU-lisämaksun. Puhelut ja viestit EU/ETA-alueella laskutetaan kotimaan hinnalla. Suomesta ulkomaille suuntautuvat puhelut ja viestit laskutetaan aina erillisen hinnaston mukaan. 

Ulkomaanpuheluiden hinnat vaihtelevat maittain, tutustu hintahakuun tai lue lisää roamingista.

WiFi-puhelut ovat käteviä kaukomailla

EU/ETA-maiden ulkopuolella voit soittaa ja vastaanottaa tavallisia puheluita myös WiFi-puheluna. Puhelut laskutetaan aina kotimaasta soitettuina puheluina, vaikka olisit ulkomailla. Suomesta ulkomaille suuntautuvat puhelut ja viestit laskutetaan aina erillisen hinnaston mukaan.  Lue lisää

Puhelinliittymäasiakkaana saat etuja

Kun käytössäsi on DNA:n puhelinliittymä, saat rahanarvoisia etuja, joita et muuten saisi. Tutustu etuihin

49,90 €/kk
Ei määräaikaa
Avausmaksu 6,90 €
sis. alv 24 %
49,90 €
Ei määräaikaa.
Avausmaksu 6,90 €