DNA Rajaton 5G 400M

DNA Rajaton 5G 400M

Puhelut ja viestit 
Rajattomasti

EU-datapaketti 
39 Gt/kk

Rajaton 5G-netti 
Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa. 400 Mbit/s, ei datakattoa

WiFi-puhelut
Soita edullisesti kaukomailta

 

Nopea 5G-liittymä, jossa rajattomasti nettiä, viestejä ja puheluita

DNA Rajaton 5G 400M -liittymässä on rajaton netti Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Muissa EU- ja ETA-maissa netinkäyttö sisältyy EU-datapaketin osalta kuukausihintaan, puhelut ja viestit laskutetaan edullisesti kotimaanhinnalla. 5G-verkon ulkopuolella liittymä toimii DNA:n kattavassa ja nopeassa 4G-verkossa. Liittymien 5G-yhteydet toimivat alkuvaiheessa vain DNA:n verkkoon hyväksytyillä 5G-laitteilla.

Kuukausimaksuun eivät kuulu puhelut eivätkä teksti- tai multimediaviestit palvelunumeroihin, valtakunnallisiin tilaajanumeroihin tai kotimaasta ulkomaille. Suomesta ulkomaille suuntautuvat puhelut ja viestit laskutetaan aina erillisen hinnaston mukaan. Valtakunnallisiin tilaajanumeroihin (entiseltä nimeltään yritysnumerot) soitettaessa veloitetaan vain matkapuhelinmaksu (mpm). Palvelunumeroihin soitettaessa veloitetaan palvelumaksun lisäksi matkapuhelinmaksu (mpm). EU:n ulkopuolelle soitettaessa veloitetaan ulkomaanpuhelumaksun lisäksi matkapuhelinmaksu (mpm). Matkapuhelinmaksu on 0,169 €/min. Liittymien 5G-yhteydet toimivat alkuvaiheessa vain DNA:n verkkoon hyväksytyillä 5G-laitteilla.

Edullinen myös reissussa

EU-datapaketin osalta tiedonsiirto EU/ETA-alueella sisältyy liittymän kuukausihintaan. Tämän jälkeen maksat netin käytöstä vain hinnaston mukaisen EU-lisämaksun. Puhelut ja viestit EU/ETA-alueella laskutetaan kotimaan hinnalla. Suomesta ulkomaille suuntautuvat puhelut ja viestit laskutetaan aina erillisen hinnaston mukaan. Ulkomaanpuheluiden hinnat vaihtelevat maittain, tutustu hintahakuun tai lue lisää roamingista.

WiFi-puhelut ovat käteviä kaukomailla

EU/ETA-maiden ulkopuolella voit soittaa ja vastaanottaa tavallisia puheluita myös WiFi-puheluna. Puhelut laskutetaan aina kotimaasta soitettuina puheluina, vaikka olisit ulkomailla. Suomesta ulkomaille suuntautuvat puhelut ja viestit laskutetaan aina erillisen hinnaston mukaan. Lue lisää

Puhelinliittymäasiakkaana saat etuja

Kun käytössäsi on DNA:n puhelinliittymä, saat rahanarvoisia etuja, joita et muuten saisi. Tutustu etuihin

31,99 €/kk (12 kk)
Jatkossa 36,90 €/kk
12 kk määräaikainen, yht. 383,88 €
Avausmaksu 6,90 €
sis. alv 24 %
31,99 € (12 kk)
Jatkossa 36,90 €/kk
12 kk määräaikainen
Avausmaksu 6,90 €