DNA Rajaton 5G 600M

DNA Rajaton 5G 600M

Puhelut ja viestit 
Rajattomasti

EU-datapaketti 
41 Gt/kk

Rajaton 5G-netti 
Suomessa, Baltiassa ja Pohjolassa. 600 Mbit/s, ei datakattoa

WiFi-puhelut
Soita edullisesti kaukomailta

 

Tällä liittymällä teet kaiken vauhdilla ja ilman odottelua – ja todella järkevään hintaan. Liittymässä on 5G-netti 600 Mbit/s maksiminopeudella sekä rajattomasti puheluita ja viestejä. Toimintavarman ja nopean 5G-netin ansiosta kaikki sujuu vaivatta ja ilman datakattoa: striimaa videoita, kuuntele musiikkia, katso netistä suosikkisisältöjä. Tällä liittymällä et jää jalkoihin!

DNA Rajaton 5G 600M -liittymän mukana tulee 41 Gt/kk EU-datapaketti.

Nopea 5G-liittymä, jossa rajattomasti nettiä, viestejä ja puheluita

DNA Rajaton 5G 600M -liittymässä on rajaton netti Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Muissa EU- ja ETA-maissa netinkäyttö sisältyy EU-datapaketin osalta kuukausihintaan, puhelut ja viestit laskutetaan edullisesti kotimaanhinnalla. 5G-verkon ulkopuolella liittymä toimii DNA:n kattavassa ja nopeassa 4G-verkossa.

Kuukausimaksuun eivät kuulu puhelut eivätkä teksti- tai multimediaviestit palvelunumeroihin, valtakunnallisiin yritysnumeroihin tai kotimaasta ulkomaille. Palvelu- ja yritysnumeroihin sekä EU:n ulkopuolelle soitettaessa veloitetaan palvelu- tai ulkomaanpuhelumaksun lisäksi matkapuhelinmaksu (mpm). Matkapuhelinmaksu on 0,09 €/min (2.10.2023 alkaen 0,169 €/min).

Edullinen myös reissussa

EU-datapaketin osalta tiedonsiirto EU/ETA-alueella sisältyy liittymän kuukausihintaan. Tämän jälkeen maksat netin käytöstä vain hinnaston mukaisen EU-lisämaksun. Puhelut ja viestit EU/ETA-alueella laskutetaan kotimaan hinnalla. Suomesta ulkomaille suuntautuvat puhelut ja viestit laskutetaan aina erillisen hinnaston mukaan. Ulkomaanpuheluiden hinnat vaihtelevat maittain, tutustu hintahakuun tai lue lisää roamingista.

WiFi-puhelut ovat käteviä kaukomailla

EU/ETA-maiden ulkopuolella voit soittaa ja vastaanottaa tavallisia puheluita myös WiFi-puheluna. Puhelut laskutetaan aina kotimaasta soitettuina puheluina, vaikka olisit ulkomailla. Suomesta ulkomaille suuntautuvat puhelut ja viestit laskutetaan aina erillisen hinnaston mukaan. Lue lisää WiFi-puheluista.

Puhelinliittymäasiakkaana saat etuja

Kun käytössäsi on DNA:n puhelinliittymä, saat rahanarvoisia etuja, joita et muuten saisi. Tutustu etuihin

36,99 €/kk (12 kk)
Jatkossa 39,90 €/kk
Ei määräaikaa
Avausmaksu 6,90 €
sis. alv 24 %
36,99 € (12 kk)
Jatkossa 39,90 €/kk
Ei määräaikaa.
Avausmaksu 6,90 €