DNA Rajaton 5G 600M

DNA Rajaton 5G 600M

Puhelut ja viestit 
Rajattomasti

EU-datapaketti 
42 Gt/kk

Rajaton 5G-netti 
Suomessa, Baltiassa ja Pohjolassa. 600 Mbit/s, ei datakattoa

WiFi-puhelut
Soita edullisesti kaukomailta

 

Tällä liittymällä teet kaiken vauhdilla ja ilman odottelua – ja todella järkevään hintaan. Liittymässä on 5G-netti 600 Mbit/s maksiminopeudella sekä rajattomasti puheluita ja viestejä. Toimintavarman ja nopean 5G-netin ansiosta kaikki sujuu vaivatta ja ilman datakattoa: striimaa videoita, kuuntele musiikkia, katso netistä suosikkisisältöjä. Tällä liittymällä et jää jalkoihin!

DNA Rajaton 5G 600M -liittymän mukana tulee 42 Gt/kk EU-datapaketti.

Nopea 5G-liittymä, jossa rajattomasti nettiä, viestejä ja puheluita

DNA Rajaton 5G 600M -liittymässä on rajaton netti Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Muissa EU- ja ETA-maissa netinkäyttö sisältyy EU-datapaketin osalta kuukausihintaan, puhelut ja viestit laskutetaan edullisesti kotimaanhinnalla. 5G-verkon ulkopuolella liittymä toimii DNA:n kattavassa ja nopeassa 4G-verkossa.

Kuukausimaksuun eivät kuulu puhelut eivätkä teksti- tai multimediaviestit palvelunumeroihin, valtakunnallisiin tilaajanumeroihin tai kotimaasta ulkomaille. Suomesta ulkomaille suuntautuvat puhelut ja viestit laskutetaan aina erillisen hinnaston mukaan. Valtakunnallisiin tilaajanumeroihin (entiseltä nimeltään yritysnumerot) soitettaessa veloitetaan vain matkapuhelinmaksu (mpm). Palvelunumeroihin soitettaessa veloitetaan palvelumaksun lisäksi matkapuhelinmaksu (mpm). EU:n ulkopuolelle soitettaessa veloitetaan ulkomaanpuhelumaksun lisäksi matkapuhelinmaksu (mpm). Matkapuhelinmaksu on 0,169 €/min.

Edullinen myös reissussa

EU-datapaketin osalta tiedonsiirto EU/ETA-alueella sisältyy liittymän kuukausihintaan. Tämän jälkeen maksat netin käytöstä vain hinnaston mukaisen EU-lisämaksun. Puhelut ja viestit EU/ETA-alueella laskutetaan kotimaan hinnalla. Suomesta ulkomaille suuntautuvat puhelut ja viestit laskutetaan aina erillisen hinnaston mukaan. Ulkomaanpuheluiden hinnat vaihtelevat maittain, tutustu hintahakuun tai lue lisää roamingista.

WiFi-puhelut ovat käteviä kaukomailla

EU/ETA-maiden ulkopuolella voit soittaa ja vastaanottaa tavallisia puheluita myös WiFi-puheluna. Puhelut laskutetaan aina kotimaasta soitettuina puheluina, vaikka olisit ulkomailla. Suomesta ulkomaille suuntautuvat puhelut ja viestit laskutetaan aina erillisen hinnaston mukaan. Lue lisää WiFi-puheluista.

Puhelinliittymäasiakkaana saat etuja

Kun käytössäsi on DNA:n puhelinliittymä, saat rahanarvoisia etuja, joita et muuten saisi. Tutustu etuihin

37,99 €/kk (12 kk)
Jatkossa 39,90 €/kk
Ei määräaikaa
Avausmaksu 6,90 €
sis. alv 24 %
37,99 € (12 kk)
Jatkossa 39,90 €/kk
Ei määräaikaa.
Avausmaksu 6,90 €