1. Kuvaaminen
  2. Anker
  3. Anker EufyCam 2 -valvontajärjestelmä, 2 kameraa
Anker EufyCam 2 -valvontajärjestelmä, 2 kameraa

Anker EufyCam 2 -valvontajärjestelmä, 2 kameraa

  • Valvontajärjestelmä kahdella turvakameralla
  • HD-kuvaus ja yökuvaus
  • Kestää vaativat sääolosuhteet

Anker EufyCam -valvontajärjestelmä sisältää kaksi EufyCam-valvontakameraa. Ulossijoitettava valvontakamera taltioi videot teräväpiirtotarkkuudella, myös yön pimeydessä. Kameroissa on liiketunnistus ja keskusyksikössä kaiutin sekä 16 Gt:n muisti.

Langaton Anker EufyCam 2 -valvontakamera ulkokäyttöön

Anker EufyCam 2 -valvontakamerajärjestelmä vartioi kotiasi kun olet poissa. Järjestelmässä kaksi ulos sijoitettavaa valvontakameraa sekä Home Base 2 -keskusyksikkö. Ulos sijoitettavat valvontakamerat kestävät Suomen säätä. Ne ovat pölyn- ja vedenkestävät. Ja kestävät jopa -20 °C pakkaset.

Turvakamera taltioi tarkkaa videokuvaa, päivin öin

Nauti virheettömästä kuvasta. Anker EufyCam -valvontakamera kuvaa kirkkaita videoita kaikissa valaistusolosuhteissa, myös yön pimeydessä. Älykäs valvontakamera tunnistaa ihmishahmot muista esineistä ja hälyttää jos jotain poikkeavaa tapahtuu. Lisäksi liität Anker EufyCam 2 -järjestelmän osaksi Amazon Alexa- sekä HomeKit-kotijärjestelmää.

WiFi-valvontakameran akkukesto jopa yhden vuoden

Anker EufyCam 2 -järjestelmän Home Base -yksikön 16 Gt:n muistiin mahtuu jopa 3 kuukauden videot. Taltioidut videot ovat pysyvät salattuna 256-bittisen salauksen ansiosta. Langatonta nettiyhteyttä hyödyntävissä kameroissa on kaksisuuntaiset kaiuttimet, joiden avulla keskustelet ulkona olevien kanssa. Langattomat WiFi-kamerat on helppo asentaa ja ne toimivat jopa vuoden yhdellä latauksella.

299,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

299,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus