1. Musiikki ja äänentoisto
  2. Kuulokkeet
  3. Apple
  4. Apple AirPods -nappikuulokkeet ja latauskotelo
Apple AirPods -nappikuulokkeet ja latauskotelo
Apple AirPods -nappikuulokkeet ja latauskotelo
Apple AirPods -nappikuulokkeet ja latauskotelo
Apple AirPods -nappikuulokkeet ja latauskotelo

Apple AirPods -nappikuulokkeet ja latauskotelo

  • Uskomattoman helppo käyttöönotto
  • Laadukas ääni ja Siri käytettävissäsi
  • Mukana latauskotelo

Apple AirPods -kuulokkeet nostavat langattomien kuulokkeiden käyttökokemuksen toiselle tasolle. Ne tietävät milloin kuuntelet ja milloin puhut. Käytä AirPodeja yhdessä iPhonen, Apple Watchin, iPadin tai Macin kanssa heti, kun otat ne latauskotelosta.

Ota Apple AirPods -kuulokkeet helposti käyttöösi

Apple AirPods -kuulokkeiden käyttöönotto on helppoa. Vain yksi napautus ja AirPodit toimivat kuin taikaiskusta. Ne ovat automaattisesti päällä ja aina yhteydessä. AirPodit jopa havaitsevat, milloin ne ovat korvissasi. Kun otat ne pois, toiminta keskeytyy.

Kysy Siriltä

Säädä äänenvoimakkuutta, vaihda kappaletta, soita puhelu tai kysy reittiohjeita. Sano vain ”Hei Siri” ja esitä pyyntösi. Voit valita vapaasti, käytätkö vain yhtä AirPod-kuuloketta vai molempia. Kuunnellessasi musiikkia tai podcasteja, voit toistaa kappaleen tai ohittaa sen kaksoisnapautuksella.

Pikaladattavat Apple AirPods -kuulokkeet

Yhdellä latauksella Apple Airpods -kuulokkeet soivat yhdellä latauksella 5 tuntia ja tarjoavat puheaikaa 3 tuntia. Latauskotelo tarjoaa 24 tunnin edestä virtaa. Kaipaatko pikalatausta? 15 minuutin pikalatauksella saat jopa kolme tuntia kuunteluaikaa tai pari tuntia puheaikaa.

Apple AirPodit tietävät milloin kuuntelet ja milloin puhut

Apple AirPods -kuulokkeiden voimanlähteenä toimii Applen H1-kuulokesiru. Kuulokkeet havaitsevat milloin ne ovat korvissasi. Käytitpä sitten molempia tai vain toista AirPod-kuuloketta, H1-siru reitittää äänen automaattisesti ja aktivoi mikrofonin. AirPodit tietävät milloin kuuntelet ja milloin puhut. Kuulokkeiden mikrofonit suodattavat ympäristön melun ja tuo äänesi kuuluviin.

139,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

139,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus