1. Puhelimet ja lisälaitteet
  2. Suojakuoret
  3. Apple
  4. Apple Clear Case -suojakuori iPhone 13 -puhelimelle
Apple Clear Case -suojakuori iPhone 13 -puhelimelle

Apple Clear Case -suojakuori iPhone 13 -puhelimelle

  • Kirkas suojakuori suojaa kolhuilta
  • MagSafe-yhteensopiva
  • iPhone 13:lle

Apple suunnittelema suojakuori antaa iPhone 13 -puhelimen omien värien loistaa. Se tarjoaa puhelimelle lisäsuojaa, ja on ohut, kevyt sekä miellyttävä kädessä.

Kirkas suojakuori Apple iPhone 13 -puhelimelle

Optisesti kirkkaasta polykarbonaatista ja joustavista materiaaleista valmistettu suojakuori istuu erinomaisesti iPhone 13:n painikkeiden päälle, joten puhelimen käyttö on helppoa. Naarmuuntumiselta suojaavaa pinnoitetta on käytetty suojakuoren sisä- ja ulkopinnalla. Kuoressa käytetyt materiaalit ja pinnoitteet estävät sitä kellastumasta ajan mittaan.

MagSafe-yhteensopiva suojakuori

Suojakuoren sisällä olevat magneetit kohdistuvat täydellisesti iPhone 13:een. Puhelimen kiinnittäminen on aina yhtä vaivatonta ja langaton lataus sujuu nopeammin. Kun on latauksen aika, voit antaa iPhonen olla kuoressaan ja kiinnittää siihen MagSafe-laturin tai asettaa puhelimen Qi-yhteensopivalle langattomalle latausalustalle.

Suojaa puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta

Kuten kaikkia Applen suunnittelemia suojakuoria, tätäkin kuorta on testattu tuhansia tunteja suunnittelu- ja valmisteluprosessin aikana. Sen lisäksi, että se näyttää upealle, se suojaa iPhoneasi naarmuilta ja kolhuilta.

55,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

55,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus