Huawei Watch D -älykello
Huawei Watch D -älykello
Huawei Watch D -älykello
Huawei Watch D -älykello
Huawei Watch D -älykello
Huawei Watch D -älykello
Huawei Watch D -älykello
Huawei Watch D -älykello

Huawei Watch D -älykello

  • Älykello tarkalla verenpainemittauksella
  • Mittaa sykkeen ja seuraa terveyttä
  • Jopa 7 päivän akkukesto

Huawei Watch D -älykello pysyy sykkeelläsi. Kellossa on tarkka verenpainemittaus sekä laaja terveystoimintojen valikoima mm. SpO2-happisaturaatiomittaus, unen- ja stressinseuranta sekä yli 70 harjoitustilaa. Akkukesto jopa 7 päivää. Huawei Watch D on Fimean hyväksymä apulaite, mutta kaikki sen tarjoamat tiedot ovat vain viitteelliseen käyttöön.

Huawei Watch D -älykello tarkalla verenpainemittauksella

Huawei Watch D tiivistää monimutkaiset verenpaineen mittausjärjestelmät pienikokoisen pumpun sekä ilmapussin erittäin kompaktiin muotoon. Kestävä rakenne, ergonomisesti kaartuva ilmapussi ja perhoshakanen ovat suunniteltu pysymään vakaina ilmapussin täytön aikana. Tämä parantaa verenpainemittauksen tarkkuutta.

Huolehtii päivittäisestä terveystarkastuksesta

Huawei TruBP -verenpainemittausalgoritmi perustuu vesiputousmalliin sekä erilaisiin verenpainekaavioihin. Kellossa on älykäs mittausavustaja sekä epätavallisen asennun tunnistus. Kello antaa verenpainemuistutuksia mm. herätessä ja nukkumaan mentäessä, joten pysyt ajan tasalla verenpaineestasi. Päivittäinen terveystarkastus kattaa laajasti verenpaineen, harjoittelun sekä painon. Ne auttavat tekemään terveellisistä elämäntavoista lähes automaattisia rutiineja.

Seuraa sykettä, happisaturaatiota, unta, stressiä ja jopa lämpötilaa

EKG-sovellus mahdollistaa reaaliaikaisen analyysin sinusrytmin sekä kammionvärinän tunnistamisen. Huawei TruSeen 5.0+ -sykkeenseuranta seuraa sydämesi sykettä tarkasti ja SpO2-seurannalla tarkkailet veresi happitasoa. TruSleep 2.0 -unenseuranta-algoritmi seuraa untasi ja sisäänrakennettu lämpötila-anturi tunnistaa ihon lämpötilan ja ilmoittaa, kun lämpötila muuttuu.

Huawei Watch D -kellon akkukesto jopa 7 päivää

Älykellossa on yli 70 harjoittelutilaa, joten kävele, juokse, souda tai polje sydämesi kyllyydestä. Huawei Watch D tunnistaa kuusi yleistä harjoitusta ja pystyy GNSS-paikannuksen avulla seuraamaan suoritustasi ulkona. Android- ja Apple-yhteensopiva Huawei Watch D -kello toimii yhdellä latauksella jopa 7 päivää ja tukee langatonta latausta.

Huom! Huawei Watch D on lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskuksen Fimean hyväksymä apulaite, mutta Huawei Watch D ei ole lääketieteellinen laite ja kaikki sen tiedot ovat vain viitteelliseen käyttöön, eikä kellon tuloksia tule käyttää lääketieteelliseen tutkimukseen, diagnosoitiin tai sairaanhoitoon.

399,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

399,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus