Pinkit päivät 19.-28.4. Katso tarjoukset!
  1. Älykellot ja hyvinvointi
  2. Huawei
  3. Huawei Watch GT 3 Pro, 46 mm
Huawei Watch GT 3 Pro, 46 mm
Huawei Watch GT 3 Pro, 46 mm
Huawei Watch GT 3 Pro, 46 mm
Huawei Watch GT 3 Pro, 46 mm
Huawei Watch GT 3 Pro, 46 mm
Huawei Watch GT 3 Pro, 46 mm
Huawei Watch GT 3 Pro, 46 mm
Huawei Watch GT 3 Pro, 46 mm
Huawei Watch GT 3 Pro, 46 mm
Huawei Watch GT 3 Pro, 46 mm

Huawei Watch GT 3 Pro, 46 mm

  • Älykello tinkimättömään harjoitteluun
  • Vedenkestävä 30 metrin syvyyteen
  • Akkukesto jopa 14 päivää

Älä tingi harjoittelusta, äläkä tyylistäsi. Titaanisessa Huawei Watch GT 3 Pro -älykellossa on sykemittaus, musiikintoisto, GPS-paikannus, älykkäät ilmoitukset sekä Bluetoot-puhelut. Akkukesto jopa 14 päivää. Älykello sopii mihin tahansa käyttöön, yhdistä se Huawei-laitteiden lisäksi iOS- ja Android-puhelimiin.

Huipputyylikäs ja kestävä Huawei Watch GT 3 Pro -älykello

Huawei Watch GT 3 Pro on tyylikäs älykello, jonka huolitellussa muotoilussa yhdistyvät urheilullisuus sekä rento tyyli. Korkealuokkaisesta titaanista valmistettu ja safiirikellotaululla varustettu älykello on naarmuntumaton ja kestää kulutusta. Tarkan terveydentilan seurannan sekä tieteellisen harjoitusopastuksen ansiosta se sopii päivittäiseen käyttöön sekä ammattiurheiluun.

Juoksu, pyöräily, uinti, hiihto - yksi kello kaikkiin lajeihin

Mitä ikinä harrastatkin, Huawei Watch GT 3 Pro seuraa suoritustasi. Juoksu, pyöräily, vuorikiipeily, allasuinti, hiihto ja monia muita. Älykello tarjoaa dataan perustuvat juoksukykymittarit, ml. juoksuindeksin, harjoituspaineen sekä harjoituskuormituksen. Kattavan lajivalikoiman täydentää golf ja kello tarjoaakin Driving Range -tilan, joka seuraa swingiäsi viimeisintä yksityiskohtaa myöten.

Vedenkestävä Huawei Watch GT 3 Pro -älykello

IP68- ja 5 ATM -vedenkestävyysluokitukset takaavat, että Huawei Watch GT 3 Pro kestää 200 vedenpainesykliä ja vapaasukellusta aina 30 metrin syvyyteen. Kello näyttää sukellustiedot mm. sukelluksen keston ja syvyyskäyrän reaaliajassa. Apnea-harjoitustila tallentaa sykkeesi, hengityksen pidätyksen keston sekä pallean supistumisen alkamisajan, mikä auttaa kehittämään hengityksen pidätystä.

Pikaladattava ja jopa kaksi viikkoa kestävä akku

Pitkä akkukesto ja nopeat latausominaisuudet tekevät Huawei Watch GT 3 Pro -älykellon käytöstä vaivatonta. Akkukesto normaalissa käytössä on jopa 14 päivää ja pikalatauksen ansiosta lataat akkuun 25 % varauksen vain 10 minuutissa.

Monipuolinen terveyden seuranta ja luotettava harjoitusopas

Huawei Watch GT 3 Pro pitää sisällään tärkeitä indikaattoreita terveyden seurantaan, kuten tarkka TruSeen 5.0+ -sykemittaus, veren happisaturaation mittaus, unen seuranta sekä stressitason mittaus. Lisäksi älykello tarjoaa tieteellistä harjoitusopastusta. Siinä on älykäs juoksuvalmentaja, juoksukurssit, kurssin mukauttaminen ja paljon muuta.

349,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus