1. Älykellot ja hyvinvointi
  2. Älykellot
  3. Huawei
  4. Huawei Watch Pro 4 4G -älykello
Huawei Watch Pro 4 4G -älykello
Huawei Watch Pro 4 4G -älykello
Huawei Watch Pro 4 4G -älykello
Huawei Watch Pro 4 4G -älykello
Huawei Watch Pro 4 4G -älykello
Huawei Watch Pro 4 4G -älykello
Huawei Watch Pro 4 4G -älykello
Huawei Watch Pro 4 4G -älykello

Huawei Watch Pro 4 4G -älykello

  • 1,5 tuuman AMOLED-näyttö safiirilasilla
  • Jopa 21 päivän akkukesto
  • 4G eSIM yhteydenpitoon

Huawei Watch 4 Pro 4G on eSIM-ominaisuudella varusteltu älykello monipuoliseen urheiluun ja arjen aktiviteetteihin. 1,5 tuuman AMOLED-näyttö safiirilasilla tukee monipuolisia koko näytön kosketustoimintoja. Yli 100 räätälöitävää urheilutilaa oman harjoittelun mukaisesti juoksusta sukellukseen.  

Titaanisen tyylikäs Huawei Watch 4 Pro 4G -älykello

Kellon 1,5 tuuman AMOLED-näyttö on pallomaisen safiirilasin kruunaama. Älykellon titaaniseoksesta valmistettu kotelo ja keraaminen takakansi kestävät rankemmatkin riehat. Näytön kehys on aiempaa ohuempi tuoden laajemman kosketuspinnan näyttöön ja monipuolisiin ohjauskosketuksiin. Nahkainen 22 mm leveä ranneke sopii ympärysmitaltaan 140-210 mm:n ranteeseen.

Kaksi virrankulutustilaa käytöstä riippuen

Huawei Watch 4 Pro 4G:ssä on valittavana kaksi virrankulutustilaa: standardi ja ultrakestävä. Standarditilassa kellon akku kestää jopa 4,5päivää eSIM-puheluita, sovelluksien käyttöä ja navigointia. Ultrakestävässä tilassa mm urheilet, tarkkailet terveyttäsi ja soitat bluetooth-puheluja jopa 21 päivän ajan. Lataat kellon akun täyteen 1,5 tunnissa mukana tulevan laturin avulla.  

Huawei Watch 4 Pro 4G eSIM-valmis itsenäiseen toimintaan

Watch 4 Pro -älykellossa on sisäänrakennetut eSIM-sirut, jotka tukevat itsenäistä verkkoyhteyttä. Aktiivisella eSIM:llä voit soittaa puheluita suoraan kellosta ilman puhelinta. Huawei Watch 4 Pro tukee sekä yhtä numeroa, että itsenäistä numeroa, eli voit käyttää puhelimesi numeroa kellossa tai hankkia sille ikioman DNA-liittymän. Kello on yhteensopiva iOS- ja Android-käyttöjärjestelmien kanssa.

Laaja valikoima urheilutiloja monenlaiseen harrastamiseen

Mille lajille sydämesi sykkiikin, Huawei Watch 4 Pro seuraa suoritustasi. Älykello seuraa reittejäsi ja tarjoaa useita ammattimaisia ​​harjoitustiloja, kuten juoksua, pyöräilyä, uintia, vuoristovaellusta ja polkujuoksua. Watch 4 Pro tarjoaa dataan perustuvat mittaristot seuraamaan mm. urheilusuoritusta ja palautumista, mutta myös mittaamaan unenlaatua ja stressikuormitusta.

Watch 4 Pro hyvinvoinnin ja palautumisen seurantaan sekä hätätilanteiden varalle

TruSleep- ja Tru Relax-teknologiat toimivat apuna arjen kuormituksesta palautumiseen. Kello osaa tunnistaa kuusi unihäiriötyyppiä ja kerää sinulle dataa ja raportteja unenlaadustasi. TruRelax tarjoaa hengitysharjoituksia stressin ja kehon rauhoittamiseen. SOS-ominaisuudella kellosta voi lähettää SMS-viestejä hätäyhteyshenkilölle vaaran uhatessa tai kaatuessa.

499,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

499,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus