1. Älykoti
  2. iRobot
  3. iRobot Braava Jet m6 -robottimoppi
iRobot Braava Jet m6 -robottimoppi

iRobot Braava Jet m6 -robottimoppi

  • Hoitaa moppauksen
  • WiFi-ohjaus ja Imprint-älykartoitus

Näppärä iRobot Braava Jet m6 -robottimoppi hoitaa moppauksen puolestasi. Älykäs ja edistyksellinen navigointi. Erinomainen lopputulos.

Uskollinen lattianmoppaaja iRobot Braava Jet m6

Viimeinkin moppaus on helppoa kuin heinänteko! Kiinnitä puhdistusliina iRobot Braava Jet m6 -robottimoppiin lattianpesua tai lakaisua varten. Lisää vettä robottiin. Käytä Braava Jet -puhdistusainetta ja saat pitkään kestävän ja raikkaan tuoksun. Paina Clean ja robottimoppi aloittaa työnsä.

Kartoittaa kotisi ja tunnistaa eri huoneet toisistaan

Tarkka vesisuihku irrottaa likaa, eikä iRobot Braava Jet m6 osu huonekaluihin, mattoihin tai seiniin. Imprint-älykartoituksellaan robotti kartoittaa kotisi ja mukautuu ympäristöön löytääkseen parhaan tavan siivota jokainen huone. Robottimoppi liikkuu edestakaisin siivoten tehokkaasti. Nerokas reunamuotoilu sopii hyvin nurkkiin, robotti siivoaa huonekalujen alta ja pääsee vaikeapääsyisiin paikkoihin.

Ohjaa robottimoppia sovelluksella tai äänikomennoilla

Kun kokatessa roiskuu, kutsu iRobot Braava Jet m6 -robottimoppi siivoamaan jälkesi. Ohjaa robottimoppia ääniohjauksella tai iRobot Home -puhelinsovelluksella. Sovelluksella ajastat robottimopin siivoamaan kotisi huoneet. Ja kun akku on lopussa, palaa Braava Jet m6 automaattisesti Home Base -latausasemalleen ja jatkaa kunnes akut ovat täynnä.

iRobot Braava Jet m6 -robottimoppi tekee puhdasta jälkeä

Robottimoppi toimii täydellisesti yhteen iRobot-robotti-imureiden kanssa. iRobot Braava Jet m6 -robottimoppi käyttää Braava Jet -siivousliinoja. Liinat on varustettu imukykyisellä pinnalla, joka kerää ruoan rasvan, pinttyneen lian ja puhdistaa tahmeat alueet. Lakaisuliinat hyödyntävät staattista sähköä pölyn, lian, hiusten ja karvojen keräämiseen. Lopputuloksena puhdas koti.

Yksi maailman johtavista siivousrobottivalmistajista

iRobot on yksi maailman johtavista kotitalousrobottien valmistajista. Esitellessään ensimmäisen Roomba-robotti-imurinsa vuonna 2002, yritys loi samalla kotitalousrobottien markkinat. Nykyisin maailmalla on yli 30 miljoonaa Roomba kotitalousrobottia ja iRobotin ansiosta siivoat entistäkin fiksummin, tehokkaammin ja mukavammin. Lisäksi iRobot-imurit ymmärtävät ja puhuvat suomea.

699,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus