1. Älykoti
  2. iRobot
  3. iRobot Roomba Combo j5 -robotti-imuri
iRobot Roomba Combo j5 -robotti-imuri
iRobot Roomba Combo j5 -robotti-imuri
iRobot Roomba Combo j5 -robotti-imuri
iRobot Roomba Combo j5 -robotti-imuri
iRobot Roomba Combo j5 -robotti-imuri
iRobot Roomba Combo j5 -robotti-imuri

iRobot Roomba Combo j5 -robotti-imuri

  • Älykkäästi kulkeva robotti imuroi ja moppaa lattiat
  • Nelivaiheinen siivousjärjestelmä takaa puhtaan jäljen
  • Alexa-, Siri- ja Google Assistant -yhteensopiva

iRobot Roomba Combo j5 on yhdistelmärobotti, joka imuroi ja moppaa lattiat. Se muuttuu kodin pintojen imurista kovien lattiapintojen tehoimuriksi sekä mopiksi. Vaihda vain pölysäiliön tilalle Roomba Combo -säiliö ja robotti moppaa jopa 55 neliön alueen vedellä tai puhdistusaineella.

iRobot Roomba Combo j5 - moppaava robotti-imuri

Nelivaiheinen siivousjärjestelmä takaa, että iRobot Roomba Combo j5 tekee puhdasta jälkeä. Järjestelmään kuuluvat eri lattiapinnoille sopivat harjaparit, reunanpuhdistusharjat seinille ja nurkille, voimaimu mattojen syväpuhdistukseen sekä vaihdettava Roomba Combo -säiliö lattioiden pesuun.

Juuri sopiva robotti-imuri lemmikkikotiin

Roomba Combo j5 oppii siivousrutiinisi ja tarjoaa suosituksia siivousaikatauluista sekä ylimääräisistä siivouksista siitepölykaudella ja lemmikkien karvalähtöaikana. Combo j5 -robotti-imuri oppii kotisi pohjan ja luo siitä Imprint-älykartan, jonka avulla se siivoaa järjestelmällisesti siisteissä riveissä, imuroi ja moppaa mistä haluat ja jatkaa latauksen jälkeen siitä, mihin se jäi.

Robotti kiertää esteet ja yltää huoneen nurkkiin

Enää ei tarvitse siivota ennen siivousta. Anna iRobot Roomba Combo j5 -robotti-imurin hoitaa siivous. Robotti on alle 10 cm matala, joten se yltää kalusteiden alle. Robot OS -käyttöjärjestelmä ja PrecisionVision-navigointi varmistavat, että robotti kiertää lattialla olevat esineet: johdot, sukat, kengät ja jopa lemmikkien jätökset. Pet Owner Official Promise eli POOP-lupaus takaa korvaavan laitteen, jos robottisi osuu vahingossa lemmikin jätöksiin.

Ohjaa iRobot Roomba j5 -robotti-imuria sovelluksella tai ääniohjauksella

iRobot Roomban käyttö ja huoltaminen on helppoa. Suomenkielinen iRobot Home -sovellus opastaa laitteen käytössä asennuksesta alkaen. Määritä siivousajat sekä -alueet. Voit käynnistää robotin vaikka etänä, pyytää Amazon Alexaa, Siriä tai Google Assistantia aloittamaan siivous. Tai vain paina Roomban Clean-nappia ja robotti hoitaa loput. Yhdysvaltalainen iRobot on valmistanut robotti-imureita yli 30 vuotta, ja yhtiö on kehittänyt siivousratkaisuja, jotka varmistavat, että siivous tulee tehtyä oikein, joka kerta.

699,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

699,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus