1. Älykoti
  2. iRobot
  3. iRobot Roomba i3+ -robotti-imuri
iRobot Roomba i3+ -robotti-imuri

iRobot Roomba i3+ -robotti-imuri

  • Älykäs robotti-imuri
  • Nappaa yli 99 % allergeeneista
  • Automaattinen tyhjennys Clean Base -pölysäiliöön

Uuttera iRobot Roomba i3+ -robottipölynimuri on varustettu uudella designilla, älykkäällä navigaatiolla sekä automatisoidulla pölysäiliön tyhjennyksellä Clean Base -telakkaan. iRobot Genius Home Intelligence -alusta tarjoaa yksilölliset siivousehdotukset. Luvassa puhdasta jälkeä.

Älykäs iRobot Roomba i3 -robotti-imuri ulkoisella pölysäiliöllä

Edistyksellisillä ominaisuuksilla varustettu iRobot Roomba i3+ -robotti-imuri on varustettu älykkäällä navigointijärjestelmällä. Se navigoi huoneiden läpi, imuroiden lattiat ja matot. Roomba i3+ on varustettu ulkoisella Clean Base -pölysäiliöllä. Robotti tyhjentää pölysäiliönsä automaattisesti. Pölysäiliö vetää jopa 60 päivän lian, pölyn ja roskat, eikä sinun tarvitse miettiä siivousta pariin kuukauteen.

Tehokas Roomba i3+ -robotti-imuri lemmikkikotiin

iRobot Roomba i3+ -robotti-imuri on varustettu High Efficiency -suodattimella, joka nappaa jopa 99 % ilman siitepölystä, pölypunkeista, lemmikkien karvoista irtoavista allergeeneistä. Kerätty lika ja pöly päätyvät suljettuun AllergenLock-pölypussiin. Kolmivaiheinen siivousjärjestelmä koostuu eri lattiapinnoille sopivasta harjaparista, nurkkiin yltävästä reunaharjasta sekä uskomattomasta imutehosta. 10-kertainen voimaimu vetää lian, roskat sekä karvat pois piiloistaan.

Robottipölynimuri oppii mieltymyksesi ja tehostaa tarvittaessa siivousta

Dirt Detect -anturiensa ansiosta Roomba i3+ tunnistaa, mitkä alueet ovat likaisempia ja imuri varmistaa, että nämä alueet puhdistetaan entistäkin huolellisemmin. Kiitos edistyksellisen tekoälyn, robotti-imuri oppii tuntemaan siivousmieltymyksesi ja imuri tarjoaa yksilöllisiä siivousehdotuksia. iRobot Roomba i3+ suosittelee siivousaikatauluja sekä tehostetumpaa siivousta siitepölyaikaan ja lemmikin karvanlähtöaikaan.

Yksi maailman johtavista siivousrobottivalmistajista

iRobot on yksi maailman johtavista kotitalousrobottien valmistajista. Esitellessään ensimmäisen Roomba-robotti-imurinsa vuonna 2002, yritys loi samalla kotitalousrobottien markkinat. Nykyisin maailmalla on yli 30 miljoonaa Roomba kotitalousrobottia ja iRobotin ansiosta siivoat entistäkin fiksummin, tehokkaammin ja mukavammin. Lisäksi iRobot-imurit ymmärtävät ja puhuvat suomea.

399,00 €
30 pv alin hinta 499,00 €
Normaalihinta on edellisen 30 päivän alin hinta
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

399,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus