Pinkit päivät 19.-28.4. Katso tarjoukset!
  1. Älykoti
  2. iRobot
  3. iRobot Roomba j7 -robotti-imuri
iRobot Roomba j7 -robotti-imuri

iRobot Roomba j7 -robotti-imuri

  • Siivouksen tulevaisuus
  • Tunnistaa ja kiertää esteet
  • Tottelee äänikomentojasi

Uuden J-sarjan iRobot Roomba j7 vie sinut siivouksen tulevaisuuteen. Robotti-imuri imuroi itsenäisesti, tunnistaen ja kiertäen esteet. Kolmivaiheinen puhdistusjärjestelmä ja kymmenkertainen imuteho tekevät puhdasta jälkeä. Robotti-imuri tottelee puhettasi, joten kutsu se siivoamaan jälkesi.

iRobot Roomba j7 -robotti-imuri takaa puhtaan jäljen

iRobot Roomba j7 -robottipölynimuri havainnoi ympäristöään PrecisionVision-navigointitoiminnolla. Robotti-imuri kiertää esteet, kuten lemmikkien yllättävät vahingot, lattialle tippuneet puhelimen kuulokkeet tai sähköjohdot. iRobot Genius -toiminto selvittää, miten sen tulee toimia tällaisten esteiden kohdalla jatkossa. Roomba j7 lähettää sinulle kuvan esteestä ja voit käskeä robotti-imurin kiertämään tai siivoamaan sen ympäriltä.

Robotti-imuri lemmikkikotiin

Kolmivaiheinen siivousjärjestelmä pitää kotisi kiiltävän puhtaana. Robotti-imuri siivoaa lemmikkien karvat, puhdistaa seinänvierustat sekä nurkat tarkasti ja jopa kymmenkertaisella imulla, joka vetää sisäänsä itsepintaisimmatkin sotkut ja tahrat. Lisäksi iRobot Roomba j7 tottelee ääniohjausta, joten kutsu robotti-imuri siivoamaan jälkesi.

Älykäs iRobot Roomba j7 -robotti-imuri

Robotti-imurin toimintoja ohjaava iRobot Genius mahdollistaa, että Roomba j7 mukautuu muuttuviin aikatauluihisi ja siivoaa esimerkiksi vain silloin, kun et ole kotona. Robotti-imuri tietää, mitä huoneita kannattaa siivota mihinkin aikaan. Se siivoaa keittiön aamiaisen jälkeen ja ehdottaa sinulle räätälöidyn aikataulun. Kodin likaisimmat alueet saavat Roombalta erityishuomiota, ainutlaatuisten Dirt Detect -anturien ansiosta.

Yksi maailman johtavista siivousrobottivalmistajista

iRobot on yksi maailman johtavista kotitalousrobottien valmistajista. Esitellessään ensimmäisen Roomba-robotti-imurinsa vuonna 2002, yritys loi samalla kotitalousrobottien markkinat. Nykyisin maailmalla on yli 30 miljoonaa Roomba kotitalousrobottia ja iRobotin ansiosta siivoat entistäkin fiksummin, tehokkaammin ja mukavammin. Lisäksi iRobot-imurit ymmärtävät ja puhuvat suomea.

529,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus