1. Musiikki ja äänentoisto
  2. JBL
  3. JBL Clip 4 Eco langaton kaiutin
JBL Clip 4 Eco langaton kaiutin, Sininen
JBL Clip 4 Eco langaton kaiutin, Sininen
JBL Clip 4 Eco langaton kaiutin, Sininen
JBL Clip 4 Eco langaton kaiutin, Sininen

JBL Clip 4 Eco langaton kaiutin, Sininen

  • Vesitiivis kannettava Bluetooth-kaiutin
  • Täyteläinen JBL Original Pro Sound -ääni
  • Valmistettu kierrätysmateriaaleista

Kiinnitä ja kuuntele. Langaton JBL Clip 4 Eco -kaiuttimessa on kestävä haka, jolla kiinnität kaiuttimen kiinni laukkuun tai solkeen. Bluetooth-kaiutin soi täyteläisesti ja voimakkaasti, ja se on valmistettu 90 % kierrätysmuovista ja kaiutinritilä 100 % kierrätetystä kuidusta. Pölytiivis ja vesitiivis rakenne ja yhdellä latauksella kaiutin soi jopa 10 tuntia.

Langaton JBL Clip 4 Eco -kaiutin kulkee mukanasi kaikkialle

Kompaktista JBL Clip 4 Eco -kaiuttimesta kuuluu yllättävän täyteläinen JBL Pro Sound -ääni sekä jykevät bassot. Langaton Bluetooth-kaiutin on suunniteltu helposti kannettavaksi ja kestävä karabiinihaka takaa, että kaiutin kulkee turvallisesti kaikkialle. Napsauta se vain vyöhön, hihnaan ja solkeen, ja musiikki on mukanasi kaikkialle.

Vesitiivis Bluetooth-kaiutin soi yhdellä latauksella jopa 10 tuntia

Uima-altaalta puistoon. Rannalta suppailemaan. Pöly- ja vesitiiviin JBL Clip 4 Eco -kaiuttimen otat mukaasi mihin tahansa. Suoratoista musiikkia langattomasti puhelimella, tabletilla tai millä tahansa Bluetooth-laitteella. Eikä sinun tarvitse stressata pikkujutuista, kuten akun kestosta. JBL Clip 4 Eco -kaiutin soi yhdellä latauksella jopa 10 tuntia.

JBL Clip 4 Eco -kaiutin on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista

Uusi innovatiivinen ympäristöystävällinen muotoilu, mutta sama täyteläinen JBL Original Pro -soundi. JBL Clip 4 Eco -kaiutin on valmistettu 90 % kierrätysmuovista ja kaiuttimen kaiutinritilä on 100 % kierrätettyä kuitua. Langattomassa kaiuttimessa on siis merkittävästi vähemmän ensiömuovia ja se pienentää kaiuttimen hiililajanjälkeä. Lisäksi myyntipakkaus on valmistettu soijamusteella painetusta FSC-sertifioidusta paperista valmistetusta pakkauksesta.

39,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

Väri

Sininen
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus