1. Musiikki ja äänentoisto
  2. JBL
  3. JBL langattomat mikrofonit
JBL langattomat mikrofonit
JBL langattomat mikrofonit
JBL langattomat mikrofonit
JBL langattomat mikrofonit
JBL langattomat mikrofonit
JBL langattomat mikrofonit
uutuus

JBL langattomat mikrofonit

  • Kaksi langatonta mikrofonia
  • Laula mukana yhdessä ystävän kanssa
  • Selkeä ja alkuperäinen JBL Pro -äänentoisto

JBL langaton mikrofoni kädessä on sinun hetkesi loistaa. Laula mukana uskomattoman selkeällä äänellä ja alkuperäisellä JBL Pro -äänentoistolla. Kuulosta paremmalla kuin koskaan ja osu korkeisiin nuotteihin ilman säröä ja viivettä. Myyntipakkauksessa 2 langatonta JBL-mikrofonia sekä ladattava kaksikanavainen UHF-vastaanotin.

Kaksi langatonta JBL-mikrofonia upealla äänentoistolla

JBL:n langattomien mikrofonien kristallinkirkas selkeys tarkoittaa ettei mikrofoneilla ole jumitusta, viivettä tai säröä. Äänesi kuulostaa kirkkaalle ja upealle, kun tukenasi on alkuperäinen JBL Pro -äänentoisto. Oletko valmiina astumaan stagelle?

Laula JBL PartyBox -kaiuttimen avulla

Vaihda soolosta tunnelmalliseksi duetoksi ja yhdistä kaksi langatonta mikrofonia. Molempien JBL-mikrofonien äänet kuuluvat äänentoistosta täydellisesti miksattuna jopa 6 tunnin toistoajalla. Voit käyttää mikrofoneja mikroliitännällä varustettujen kaiuttimien kanssa, mutta parhaan kokemuksen saat, kun käytät langattomia mikrofoneja minkä tahansa JBL PartyBox -kaiuttimen kanssa.

Nopea käyttöönotto ja vaihdettavat paristot

Kun haluat tulla kuulluksi, haluat tulla kuulluksi juuri nyt. Langattomien JBL-mikrofonien asennus on helppoa. Liitä virta vastaanottimeen sekä mikrofoniin ja olet valmis aloittamaan.  Langattomien mikrofonien mukana tulevat helposti vaihdettavat AA-paristot, joten voitte bilettää läpi yön ja anna laulun raikaa.

99,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

99,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus