1. Musiikki ja äänentoisto
  2. JBL
  3. JBL Pulse 5 langaton kaiutin
JBL Pulse 5 langaton kaiutin
JBL Pulse 5 langaton kaiutin
JBL Pulse 5 langaton kaiutin
JBL Pulse 5 langaton kaiutin
JBL Pulse 5 langaton kaiutin
JBL Pulse 5 langaton kaiutin
JBL Pulse 5 langaton kaiutin
JBL Pulse 5 langaton kaiutin

JBL Pulse 5 langaton kaiutin

  • Kannettava kaiutin, jossa upea valoshow
  • Rohkea ääni ja syvät bassot kaikkiin suuntiin
  • Pöly- ja vesitiivis Bluetooth-kaiutin

Valaise hetket JBL Pulse 5 Bluetooth-kaiuttimen upealla 360° valoshow’lla. Valoshow synkronoituu musiikin rytmiin, samalla kun kaiutinelementti vapauttaa syvän basson sekä rohkean JBL Original Pro Sound -äänen kaikkiin suuntiin. Pöly- ja vesitiivis kaiutin kulkee mukanasi rannalle ja uima-altaalle. 12 tunnin akkukeston turvin tanssitte aamuun asti.

Langaton JBL Pulse 5 -kaiutin upealla 360 asteen valoshow’lla

Valoa ja biittiä yöhön. Langaton JBL Pulse 5 -kaiutin tarjoaa katseen vangitsevan 360 asteen valoshow’n, joka synkronoituu suosikkibiisisi rytmiin. Pistä bileet käyntiin tai piristä fiilistäsi mukauttamalla isompaa valoshow’ta Pulse 5 -kaiuttimen ulkorungolla JBL Portable -sovelluksella.

Biitti soi ja bassot säteilevät kaikkiin suuntiin

Nauti puhtaan rohkeasta JBL Original Pro Sound -äänestä, joka säteilee kaikkiin suuntiin erillisen diskanttielementin ja ylös suuntaavan basso-keskiäänielementin avulla. JBL Pulse 5 -kaiuttimen pohjassa oleva passiivisäteilijä tuottaa syvän bassotoiston, joten kuulet ja tunnet musiikin.

Pölyn- ja vedenkestävä Bluetooth-kaiutin soi jopa 12 tuntia

Uima-altaalta puistoon. Sieltä rannalle ja veneelle. JBL Pulse 5 -kaiutin on pöly- ja vesitiivis IP67-luokituksen mukaisesti, joten voit napata Bluetooth-kaiuttimen mihin tahansa. Se soi läpi päivän tai yön, jopa 12 tuntia yhdellä latauksella.

Kannettavalla JBL Pulse 5 -kaiuttimella luot juhlatunnelmaa kaikkialle

Liitä Bluetooth-kaiuttimen jopa pari puhelinta tai tablettia ja soita kaverisi kanssa vuorotellen back-to-backina, nauttien upeasta JBL Pro Sound -äänentoistosta. PartyBoost-toiminnolla liität kaksi tai useamman yhteensopivan kaiuttimen yhteen ja nauttikaa vieläkin isommasta äänentoistosta.

279,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

279,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus