Lenovo Yoga 5G
Lenovo Yoga 5G
Lenovo Yoga 5G
Lenovo Yoga 5G
Lenovo Yoga 5G
Lenovo Yoga 5G
Lenovo Yoga 5G
Lenovo Yoga 5G
Lenovo Yoga 5G
Lenovo Yoga 5G

Lenovo Yoga 5G

  • Kevyt kannettava ja tehokas tabletti yhdessä
  • 14” Full HD -kosketusnäyttö
  • Valmius 5G-yhteyksille

Lenovo Yoga 5G on todellinen 2-in-1 -laite, joka sopii matkakumppaniksi. Alumiinirunkoinen 14” kannettava sekä tehokas tabletti yhdessä paketissa. Valmius huippunopeille 5G-yhteyksille.

Lenovo Yoga 5G on kannettava ja tabletti 5G-yhteydellä

Nauti huippunopeasta 5G-yhteydestä myös tietokoneellasi. Lenovo Yoga 5G on 2-in-1 -laite, eli yhdistetty kevyt kannettava ja tehokas tabletti. Yogassa on valmius 5G-yhteydelle, joten huippunopea netti on mukanasi aina.  Painoa komeudella on vain 1,3 kg, joten Yoga 5G -kulkee kevyesti mukanasi.

5G-yhteydellä työskentelet missä tahansa

Snapdragon 8cx -suorittimella ja integroidulla X55-modeemilla varustettu Lenovo Yoga 5G mahdollistaa salamannopeat lataukset. Jopa 4 Gb/s eli kymmenen kertaa nopeampi kuin perinteinen 4G-datayhteys. Hyödynnä pilvipalveluita tien päällä. Jaa dokumentteja ja luo sisältöä tiimisi kanssa reaaliaikaisesti. Nauti mobiilipelaamisesta alhaisen viiveen ansiosta. Ole yhteydessä, jaa ja suoratoista videoita missä tahansa.

Akkukesto jopa 24 tuntia

Lenovo Yoga 5G on suunniteltu pysymään menossa mukana. Unohda laturit. Lämpötehokas suoritin käyttää 60 % vähemmän virtaa kuin edellisen sukupolven Qualcomm-suoritin, joten Yoga 5G:n akku kestää yhdellä latauksella jopa 24 tuntia. Eikä tuuletintakaan tarvita, joten Yoga 5G on erittäin hiljainen ja pysyy aina viileänä.

Kirkas 14 tuuman Full HD -kosketusnäyttö

Ohuilla reunuksilla varustettu 14-tuumainen Full HD -kosketusnäyttö ja Dolby Atmos -äänentoistolla optimoidut etukaiuttimet tarjoavat mukaansatempaavan viihdekokemuksen. 5G-yhteys mahdollistaa aidon Full HD -tarkkuuden kun toistat videoita ollessasi tien päällä. Tehokkaan suorituskyvyn ansiosta nautit jopa 400 nitin kirkkaudesta akun kestosta tinkimättä.

Älykäs ja turvallinen Lenovo Yoga 5G

Lenovo Yoga 5G pitää tietosi suojattuna. Enää ei tarvitse vaarantaa tietojasi liittymällä julkiseen WiFi-verkkoon. Tukeudu luottavaisin mielin yritystason tietoturvaominaisuuksiin, kuten Windows Hello -toimintoon ja integroituun infrapunakameraan, joka tunnistaa vain sinut.

899,00 €
30 pv alin hinta 1 999,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus