1. Kuvaaminen
  2. NITEforce Live 360 4G -riistakamera
NITEforce Live 360 4G -riistakamera
NITEforce Live 360 4G -riistakamera
NITEforce Live 360 4G -riistakamera
NITEforce Live 360 4G -riistakamera

NITEforce Live 360 4G -riistakamera

  • Katso reaaliaikaista live-kuvaa ja tallenna 2K-videoita
  • Pyöritä, käännellä ja zoomaa etänä sovelluksen avulla
  • Tukee kattavia 4G-yhteyksiä ja mukana aurinkopaneeli

NITEforce Live 360 4G -riistakamera tarjoaa reaaliaikaisen live-kuvan kohteesta. Voit ottaa milloin ja mistä tahansa yhteyden kameraasi ja katsoa sekä kuunnella mitä kohteessa tapahtuu. Pyöritä riistakameraa etänä, ja sitä voi kääntää, kun kuvattava kohde liikkuu.

Monipuolinen NITEforce Live 360 4G -riistakamera

Luotettava valvontakeskus riistan tarkkailuun sekä valvontakäyttöön. NITEforce Live 360 4G -riistakameralla tallennat videokuvaa äänen kanssa ilmaiseen Ucon-etähallintasovellukseen. Sovelluksella voit etäohjata, kääntää, zoomata kameraa ja vaihtaa myös sen asetuksia.

4G-riistakamera kuvaa videokuvaa 2K-tarkkuudella

Riistakamera tukee 4G-yhteyttä ja se sopii ympärivuotiseen käyttöön sisä- sekä ulkotiloihin. Liikehavainnon huomatessaan, NITEforce tallentaa automaattisesti teräväpiirtovideoita 2K-resoluutiolla. Kamera tallentaa napin painalluksella jopa 60 sekunnin mittaisia videoleikkeitä.

Taltioi tarkkaa kuvaa auringonvalossa ja yön pimeydessä

Kamerassa on valittavana kaksi eri salamaa yökuvaukseen 2K-resoluutiolla. Infrapunasalama tallentaa mustavalkoista kuvaa ja videota yön pimeydessä, ja kirkas LED-salama valottaa kuvat ja videot väreissä.

Kaksisuuntainen äänentoisto

Riistakuvaamisen lisäksi NITEforce Live 360 4G -kamera sopii myös valvontakameraksi. Kamerassa on sisäänrakennettu mikrofoni sekä kaksisuuntainen äänentoisto, joten voit kommunikoida kameran kautta kameraa lähestyvien henkilöiden kanssa.

Riistakamerassa tarkka liikkeentunnistus

Kamerassa on nopea 0,5 sekunnin PIR-liiketunnistus sekä älykäs tekoälyalgoritmi. Niiden avulla NITEforce Live 360 4G -riistakamera tunnistaa ja vähentää sateen, hyönteisten sekä oksien aiheuttamia vääriä hälytyksiä. Kamera tallentaa kuvat ja videot MicroSD-muistikortille ja lähettää hälytysilmoituksen puhelimeesi.

Vedenkestävä NITEforce Live 360 4G -valvontakamera aurinkopaneelilla

Pölyn- ja vedenkestävä valvontakamera kestää talven pakkaset ja kesän helteet. NITEforce Live 360 4G -riistakamerassa on sisäinen 8 000 mAh:n akku, joka kestää jopa -20 asteen pakkasta. Kameran mukana toimitettava 4 W:n aurinkopaneeli lataa kameran akun, ja talvella akkua voi ladata erikseen myytävällä NITEforce-laturilla.

299,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus