OPPO Pad Neo 4G, Harmaa
OPPO Pad Neo 4G, Harmaa
OPPO Pad Neo 4G, Harmaa
OPPO Pad Neo 4G, Harmaa
OPPO Pad Neo 4G, Harmaa
OPPO Pad Neo 4G, Harmaa
OPPO Pad Neo 4G, Harmaa
OPPO Pad Neo 4G, Harmaa

OPPO Pad Neo 4G, Harmaa

  • Silmäystävällinen 11,4” näyttö 2.4K-tarkkuudella
  • Huippulaadukas Dolby Atmos -äänentoisto
  • Peräti 20 päivän valmiusaika yhdellä latauksella

OPPO Pad Neon upea 11,4” näyttö herättää kaiken eloon 2.4K-tarkkuudella ja neljä kaiutinta tuottaa vaikuttavan äänentoiston Dolby Atmos -tilaäänellä. Superkokoinen akku mahdollistaa jopa 14,5 tuntia videon katselua. Pad Neo on valmiina huippunopeisiin langattomiin 4G- ja WiFi-yhteyksiin.

OPPO Pad Neo upealla 11,4 tuuman 2.4K-näytöllä

Tyrmäävä 11,4-tuumainen näyttö herättää kaiken uuteen eloon vaikuttavalla 2.4K-tarkkuudella. OPPO Pad Neo -tabletin tavaramerkki, 7:5-kuvasuhteen näyttö sopii täydellisesti lukemiseen sekä nettisivujen selaamiseen. Pidempikään katselu ei ole ongelma, sillä näytön materiaali suodataa ja vähentää sinisen valon määrää jopa 40 %.

Dolby Atmos -äänentoisto neljällä kaiuttimella

OPPO Pad Neo -tabletin neljä kaiutinta suurella ääniontelolla tuottavat riittävästi ääntä ja paremman sointuvuuden. Dolby Atmos -äänentoiston kanssa koet elävän äänen, joka täyttää tilan ja ympäröi sinut.

Pikaladattava ja pitkäkestoinen 8000 mAh:n akku

Kun tabletti on varustettu kookkaalla 8000 mAh:n akulla, pystyt tekemään melkein mitä tahansa. Jopa 14,5 tunnin sarjamaratoni? Yhdellä latauksella peräti 20 päivän valmiusaika? 33 W:n SuperVOOC-pikalatauksella saat akun aina vikkelästi täyteen.

OPPO Pad Neo -tabletissa valmius nopeille 4G LTE -yhteyksille

Tabletissa on tehokas työkalupakki, josta vedät sovelluksia jakaaksesi näytön kahden sovelluksen välillä. Katsele, muokkaa tai avaa viimeisimmät käytössä olleet tiedostot sekä valokuvat vain yhdellä painikkeella. 4G-tuen ja laadukkaan WiFi-yhteyden ansiosta viihdyt ja teet töitä missä vain, milloin vain.

279,00 €
30 pv alin hinta 329,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

Väri

Harmaa
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Pidennetty 3v DNA takuu