1. Televisiot ja lisälaitteet
  2. Philips
  3. Philips TAB7908 Soundbar
Philips TAB7908 Soundbar
Philips TAB7908 Soundbar
Philips TAB7908 Soundbar
Philips TAB7908 Soundbar
Philips TAB7908 Soundbar
Philips TAB7908 Soundbar
Philips TAB7908 Soundbar
Philips TAB7908 Soundbar

Philips TAB7908 Soundbar

  • Uppoudu leffateatteritasoiseen äänimaailmaan
  • 5.1.2-kanavainen soundbar ja langaton subwoofer
  • Dolby Atmos ja DTS Virtual:X -äänentoisto

Philips TAB7908 Soundbar on upea 5.1.2-kanainen soundbar-kaiutin, jossa on ääntä selkeyttävä keskikaiutin sekä langaton subwoofer. Koe elokuvateatterimainen Dolby Atmos -äänentoisto ympärilläsi.

Philips TAB7908 Soundbar ja langaton subwoofer tarjoavat leffateatteritason äänen

Rentoudu lempimusiikkisi parissa tai hyppää mukaan seikkailuun karjuvien dinosaurusten keskellä. Philips TAB7908 Soundbarin 5.1.2-kanavainen äänentoisto, soundbar-kaiuttimen ääntä selkeyttävä keskikanava ja tehokas, langattomasti yhdistettävä subwoofer ympäröivät sinut täyteläisellä, eloisalla ja elokuvamaisella äänentoistolla.

Uppoudu keskelle Dolby Atmos -äänentoistoa

5.1.2-kanavaisen äänentoistonsa ansiosta Philips TAB7908 Soundbar toistaa niin korkeat kuin syvät äänet ja tuottaa uskomattoman vivahteikkaan Dolby Atmos -tilaäänen. Koet tapahtumat yhtä todenmukaisina kuin olisit itse ohjaamassa avaruusalusta tai osana yleisöä loppuunmyydyllä stadionilla.

DTS Virtual:X luo todenmukaisen 3D-tilaäänen

Koe aidon tuntuinen kolmiulotteinen tilaääni kuin olisit leffateatterissa. Philips TAB7908 Soundbar käyttää DTS Virtual:X -teknologiaa, joka tuo ääneen korkeutta, leveyttä ja laajuutta. Kaksi ylimääräistä diskanttikaiutinta soundbarin molemmissa päissä laajentavat äänimaisemaa ja tuottavat vivahteikkaamman äänikokemuksen.

Yhdistä Philips TAB7908 Soundbar

Suoratoista soittolistoja Bluetooth-yhteydellä. Soundbar ja subwoofer saavat sisällön kuulostamaan täyteläisemmältä, syvemmältä ja selkeämmältä. Philips TAB7908 Soundbar on HDMI eARC -yhteensopiva eli siinä on nopea yhteys, jonka avulla nautit mm. Dolby Atmos -äänentoistosta. Lisäksi Soundbar tukee Philips Easylink-tekniikkaa, eli säädät EQ-tiloja tai äänenvoimakkuutta TV:n kaukosäätimellä.

13,86 €/kk
Yhteensä 499,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus