1. Kuvaaminen
  2. Reolink
  3. Reolink E1 Pro AI -valvontakamera
Reolink E1 Pro AI -valvontakamera
Reolink E1 Pro AI -valvontakamera
Reolink E1 Pro AI -valvontakamera
Reolink E1 Pro AI -valvontakamera
Reolink E1 Pro AI -valvontakamera
Reolink E1 Pro AI -valvontakamera

Reolink E1 Pro AI -valvontakamera

  • Kompakti WiFi-valvontakamera sisätiloihin
  • 4 MP:n kamera Pan- ja Tilt-ohjattavuudella
  • Tekoälyohjattu ihmisten ja ajoneuvojen tunnistus.

Reolink E1 Pro AI on monipuolinen valvontakamera sisäkäyttöön. Pienikokoinen kamera on helppo sijoittaa mihin tahansa. WiFi-yhteydellä ohjaat kameraa langattomasti ja liität sen osaksi älykotiasi. Kamerassa tekoälyohjattu ihmisten sekä eläinten tunnistus.

Reolink E1 Pro -valvontakamera kotisi turvaksi

Kompaktinkokoinen Reolink E1 Pro sulautuu helposti ympäristöönsä. Monipuolisten omaisuuksiensa ansiosta sitä on helppo pyörittää ja kääntää, joten kuvattava alue on tavanomaista laajempi, jopa 355 astetta vaakatasossa. Käytä valvontakameraa Reolink-sovelluksella tai tietokoneeseen asennettavalla ohjelmalla.

Tarkka liiketunnistus tunnistaa henkilöt ja ajoneuvot

Kun Reolink E1 Pro -kamera havaitsee älykkään liiketunnistuksen avulla ihmisen tai eläimen. Auto-tracking -toiminnolla kamera seuraa havaitsemaansa kohdetta. Havaittuaan liikettä, kamera aloittaa tallennuksen ja lähettää halutessasi ilmoituksen puhelimeen tai sähköpostiin. Tallennus MicroSD-muistikortille alkaa automaattisen puskuritoiminnon avulla 4 sekuntia ennen havaitun liikkeen alkamista.

Infrapunavalojen avulla valvontakamera näkee myös pimeässä

Reolink E1 Pro -kameran näkyvyys on erittäin kirkas, myös pimeällä. Kahdeksan infrapuna-LED-valon ansiosta valvontakamera näkee pilkkopimeässä, aina 12 metriin asti. Näet ja tarkastelet yksityiskohtia henkilöistä ja ajoneuvoista jopa erittäin heikossa valaistuksessa.

Reolink E1 Pro -valvontakamera kaksisuuntaisella äänentoistolla

Valvontakameran integroitu mikrofoni ja kaiutin mahdollistavat kaksisuuntaisen äänen sekä äänen tallentamisen videolle. WiFi-yhteys toimii 2.4 GHz ja 5 GHz -taajuuksilla. Kamerassa on myös RJ45-liitäntä langallisen nettiyhteyden muodostamiseen Ethernet-kaapelilla. Lisäksi kamerassa on 3 metrin virtajohto.

79,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

79,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus