1. Kuvaaminen
  2. Reolink
  3. Reolink Go Plus -valvontakamera
Reolink Go Plus -valvontakamera

Reolink Go Plus -valvontakamera

  • Täysin langaton valvontakamera
  • 4G-valmius ja ladattava akku
  • Ihmiset ja ajoneuvot erotteleva liiketunnistus

Reolink Go Plus -valvontakamera on 4G-valmiuden ja litiumakun ansiosta täysin langaton. Ihmiset ja ajoneuvot erotteleva liikkeentunnistus tallentaa kaiken selkeällä kuvanlaadulla.

Reolink Go Plus -valvontakamera 4G-valmiudella ja ladattavalla akulla

Huippusuositun Reolink Go:n edistyneempi versio - Reolink Go Plus - on täysin langaton ja siirreltävä valvontakamera. SIM-korttipaikalla varustettu kamera ei tarvitse lainkaan WiFiä, sillä se toimii itsenäisesti 4G-verkossa. Voit katsella suoraa videokuvaa sekä tallenteita milloin tahansa joko mobiililaitteeltasi tai tietokoneeltasi. Ladattavasta litiumakusta virtansa saava Reolink Go Plus ei tarvitse lainkaan johtoja, joten sen siirtely paikasta toiseen on äärimmäisen sujuvaa.

Ihmiset ja ajoneuvot erotteleva liiketunnistus

Reolink Go Plus -valvontakameran liiketunnistus sisältää toiminnon, joka tunnistaa onko kuvassa ihminen vai ajoneuvo. Kamera osaa siten tunnistaa liikehälytyksen aiheuttaneen kohteen ja toimia sen mukaisesti. Go Plus tukee myös Time Lapse -toimintoa, eli ajastettua kuvausta. Kamera nappaa kuvan halutuin väliajoin, esimerkiksi kerran minuutissa, ja luo kuvasarjasta videon. Kuvan tarkkuus on peräti 4 MP (2560 x 1440 pikseliä), joka takaa kirkkaan ja tarkan laadun.

Langaton valvontakamera ympärivuotiseen ulko- ja sisäkäyttöön

Go Plus on IP65-luokituksen mukaisesti säänkestävä, joka tekee siitä ihanteellisen valvontakameran sekä sisä-, että ulkokäyttöön vuoden jokaisena päivänä. Kamera valvoo väsymättä kellon ympäri, sillä herkän kuvasensorin ja edistyksellisten infrapunavalojen ansiosta yksityiskohdat näkyvät selkeinä myös heikossa valaistuksessa ja yöllä.

Havaittujen liikkeiden tallennus muistikortille

Kaikki Reolink Go Plus -valvontakameran havaitsemat liikkeet ovat helposti katseltavissa jälkeenpäin, sillä kaikki liikkeentunnistuksesta syntyneet tallennukset jäävät talteen kameraan asennettavalle, kooltaan maks. 128 Gt:n microSD-muistikortille. Videokuvan, tallennusten ja asetusten hallinta hoituu reaaliajassa Reolink App -sovelluksen (Android, iOS) avulla, tai Windows- ja Mac-tietokoneilla Reolink Client -ohjelman avulla.

229,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus