Samsung Galaxy Book2 15" i5 8 Gt
Samsung Galaxy Book2 15" i5 8 Gt
Samsung Galaxy Book2 15" i5 8 Gt
Samsung Galaxy Book2 15" i5 8 Gt
Samsung Galaxy Book2 15" i5 8 Gt
Samsung Galaxy Book2 15" i5 8 Gt
Samsung Galaxy Book2 15" i5 8 Gt
Samsung Galaxy Book2 15" i5 8 Gt

Samsung Galaxy Book2 15" i5 8 Gt

  • Kevyt, tyylikäs ja tehokas
  • Terävä 15,6” Full HD -näyttö, myös ulkokäytössä
  • Väkivahva Intel Core i5 -suoritin

Samsung Galaxy Book2 on kätevä tietokone, joka on kevyt kantaa mukanasi kaikkialle. Tyylikäs alumiinikuori, ohut kehys ja miellyttävä näppäimistö varmistavat miellyttävän käyttötuntuman. 12. sukupolven Intel Core i5 -suoritin tekee Book2:sta nopean ja tehokkaan. 15,6” näyttö on heijastamaton, joten käytät sitä ulkona kirkkaassa päivänvalossa.

Ohut ja kevyt Samsung Galaxy Book2 -kannettava

Tyylikäs ja kestävä alumiinikuori sekä huippuohuessa kehyksessä oleva 15 tuuman näyttö tekevät Samsung Galaxy Book2:n käytöstä mukavaa missä tahansa. Kannettava on vain 1,57 kg kevyt ja 15,4 mm ohut. Mukana tuleva USB-C-laturi on myös pienikokoinen, joten Galaxy Book2 on helppo ottaa mukaan. Lataus käy nopeasti ja kun kyseessä on yleislaturi, lataat sillä myös muut Samsung Galaxy -laitteet.

15,6” Full HD -näyttö säilyttää terävyytensä myös ulkona

Reilun kokoinen 15,6 tuuman Full HD -näyttö on kuvaltaan terävä ja väreiltään selkeä. Se säilyttää terävyytensä myös ulkotiloissa, sillä näyttö on pinnaltaan heijastamaton. Synkronoi Galaxy Book2 -kannettava ja puhelin Windowsin avulla ja käytät sovelluksia, tiedostoja sekä dokumentteja saumattomasti laitteiden välillä. Laajenna työtilaasi käyttämällä useampaa näyttöä.

Aina valmiina etäkokoukseen

Älykkäät toiminnot optimoivat digitaaliset kokoukset, jotta kuvasi näyttää hyvälle ja äänesi kuuluu taustahälystä huolimatta. Screen Recorder -toiminnolla tallennat näytön tapahtumat. Studio Plus antaa mahdollisuuden muokata videoita. Private Share -toiminnolla jaat tiedostoja turvallisesti ja määrittelet, kuinka kauan tiedosto on ladattavissa.

Intel Core i5-sarjan suoritin takaa huipputehot

Vaikka Samsung Galaxy Book2 on äärimmäisen kevyt, on se täynnä suorituskykyä, kiitos 12. sukupolven Intel Core i5-1235U -suorittimien. Kannettava mukautuu sen mukaan, kuinka paljon tarvitset tehoja. Kun teet kovasti töitä, niin tekee tietokonekin. Kun taas tarvitset pidemmän akkukeston, tietokone toimii hiljaa ja energiaa säästellen.

Samsung Galaxy Book2:lla työskentelet missä tahansa

Unohda adapterit ja donglet. Samsung Galaxy Book2:ssa on reilusti tarpeellisia liitäntöjä mm. ulkoiselle näytölle, ulkoiselle kovalevylle ja muille lisälaitteille. Book2 on varustettu kattavilla langattomilla yhteyksillä - WiFi 6:n ansiosta työskentelet sujuvasti missä tahansa.

699,00 €
30 pv alin hinta 999,00 €
Normaalihinta on edellisen 30 päivän alin hinta
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

699,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus