1. Tabletit ja lisälaitteet
  2. Samsung
  3. Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022)
Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022), Harmaa
Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022), Harmaa
Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022), Harmaa
Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022), Harmaa
Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022), Harmaa
Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022), Harmaa
Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022), Harmaa
Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022), Harmaa

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022), Harmaa

  • Superohut tabletti koko perheelle
  • Iso 10,4” näyttö ja AKG:n kaiuttimet
  • S Pen -kynä vapauttaa luovuutesi

Superkevyt - vain 7 mm ohut - Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) on koko perheen tabletti. Suurta 10,4 tuuman näyttöä kiertää ohut kehys, joten tabletti istuu miellyttävästi käteen. One UI 2 for Android -käyttöliittymä ja S Pen -kosketusnäyttökynä. Piirrä, pelaa ja opiskele, kaikki kätevästi kevyesti kulkevassa paketissa.

Koko perheen tabletti Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Samsung Galaxy Tab S6 Lite on suunniteltu koko perheelle. Yksilöllisten 9 käyttäjäprofiilin ansiosta jokaiselle perheenjäsenelle voidaan luoda oman käyttäjäprofiilin salasanan taakse niin, että kukin käyttäjä löytää suoraan omat tallennetut suosikkinsa esimerkiksi videoiden katseluun, musiikkipalveluihin ja pelaamiseen.

Samsung Kids -tila tarjoaa lapsille turvallista tekemistä

Samsung Kids -tila huomioi perheen pienimmät ja tarjoaa hauskoja mahdollisuuksia, turvallisia ja luovia pelejä lapsille. Lastentila on PIN-koodilla suojattu tila, jolloin perheen pienimmät eivät pääse kuin ennalta määrättyihin sovelluksiin. Myös Galaxy Tab S6 Liten käyttöaikaa on mahdollista rajata aikarajoituksin.

Kirkas 10,4 tuuman näyttö sopii pelaamiseen ja leffailtaan

Erottelukyvyltään tarkan 10,4 tuuman TFT-näytön 16:10 -kuvasuhde sopii erinomaisesti elokuvien ja TV-sarjojen katseluun. Katsomiskokemusta täydentävät AKG:n surround-kaiuttimet ja 3D-äänentoisto. Netflix ja Spotify löytyvät Samsung Galaxy Tab S6 Litestä, ja löydät etsimäsi sisällön tabletin hakutoiminnon avulla.

Pitkäkestoinen ja pikaladattava akku

Yhdellä latauksella katselet videoita jopa 12 tuntia ja pikalatauksella lataat akkuun virtaa alta aikayksikön. Samsung Galaxy Tab S6 Litessä on tallennustilaa 64 Gt ja tabletissa on paikka ulkoiselle muistikortille, jolla kasvatat tallennustilan jopa 1 000 Gt:n asti.

S Pen -kynä luovuuteen, opiskeluun ja peleihin

Samsung Galaxy Tab S6 Liten monipuolinen S Pen -kynä tarjoaa runsaasti luovia mahdollisuuksia kaiken ikäisille. Luonnostele, tee muistiinpanoja ja yksityiskohtaisia piirroksia. S Pen sopii hienosti kaikkeen piirtämisestä tekstien muokkaamiseen. Ja kun olet valmis, S Pen -kynä kiinnittyy Galaxy Tab S6 Lite -tabletin sivuun huomaamattomalla magneetilla.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite toimii perheen ilmoitustauluna

Automaattitarkennuksella varustettu 8 MP:n takakamera ja 5 MP:n etukamera varmistavat, että näytät edustavalle videopuheluissa. Galaxy Tab S6 Litellä otat videoita ja valokuvia, joita voit myöhemmin muokata tabletilla. Lisäksi tabletti toimii perheen ilmoitustauluna: tarkista kalenteri, katsele kuvia, ohjaa musiikkia tai tee muistiinpanoja.

299,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

Väri

Harmaa
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Pidennetty 3v DNA takuu