1. Televisiot ja lisälaitteet
  2. Samsung
  3. Samsung HW-B660 Soundbar
Samsung HW-B660 Soundbar
Samsung HW-B660 Soundbar
Samsung HW-B660 Soundbar
Samsung HW-B660 Soundbar
Samsung HW-B660 Soundbar
Samsung HW-B660 Soundbar
Samsung HW-B660 Soundbar
Samsung HW-B660 Soundbar

Samsung HW-B660 Soundbar

  • Erinomainen soundbar leffoihin ja peleihin
  • Mukana 3.1-kanavainen soundbar ja 6,5” subwoofer
  • Koe upea kuunteluelämys syvemmällä bassolla

Samsung HW-B660 Soundbar tarjoaa mukaansatempaavan äänentoiston elokuviin ja peleihin. Soundbarin lisäksi paketissa langaton subwoofer, joten lisäbasso vahvistaa tunnetta ja oma keskikanava selkeyttää dialogia. Dolby Audio ja DTS Virtual:X -äänitekniikat saavat äänen liikkumaan.

Uppoudu Samsung HW-B660 Soundbarilla elokuvien ja pelien maailmaan

Koe täyteläinen ääni, josta ei voi kuin nauttia. Samsung HW-B660 Soundbarin mukana seuraava langaton subwoofer vahvistaa bassoääntä, tuottaen syvempiä ja tasaisempia sävyjä. Kun haluat nauttia erityisen vahvoista bassoäänistä, aktivoi soundbarin Bass Boost -toiminto. Se vie voimakkaat bassoäänet uudelle tasolle ja luo vaikuttavan ympäröivän äänen.

Koe selkeä äänentoisto leffoihin, urheiluun, sarjoihin

Samsung HW-B660 Soundbarin sisäinen keskikanava selkeyttää dialogia. Keskikanavan erillinen kaiutin tuottaa tasapainoisen äänen ja täydentää kodin viihde-elämyksiä upealla tavalla. Adaptive Sound Lite analysoi äänilähteet ja mukauttaa toistettavan äänen sisällön mukaan. Otteluissa kuuluu koko stadionin jyly ja intensiivisessä draamassa olet keskellä herkkää dialogia.

Uppoudu peleihin upealla 3D-tilaäänellä

Game Mode takaa, että kuulet äänitehosteet vaikuttavina. Saat peleihin kilpailuedun, sillä kuulet äänet aina oikeasta suunnasta. Dolby Audio ja DTS Virtual:X luo äänenkäsittelytekniikoidensa avulla tilan täyttävän 3D-äänen, jolla on myös korkeuden tunnetta.

Ohjaa Samsung HW-B660 Soundbaria Samsung TV:n kaukosäätimellä

Vähemmän johtoja ja kaukosäätimiä, enemmän ääntä. Liitä Samsung HW-B660 Soundbar langattomasti Samsung-televisioon Bluetooth-yhteydellä. Voit hallita soundbarin toimintoja, kuten virran katkaisua, äänenvoimakkuutta ja äänitilan valintoja Samsung TV:n kaukosäätimellä.

12,47 €/kk
Yhteensä 449,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

449,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus